Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację. Mąż właśnie wyszedł od lekarza. Powiedział że morfologia 2% przy ilości 392 mln nie jest zła.Nawet jeśli morfologię cieżko poprawić, to już ilość (z mojego doświadczenia) idzie dużo łatwiej. A jak masz 2% dobrych plemników z 20miln a 2% z 200 mln robi ogromną różnicę
piękna ilość, myślę, ze te 2% to naprawde jest spoko. Oczywiście polecam włączyć jakieś podstawowe suple, sok pomidorwy, olej z czarnuszki i lniany, orzechy brazylisjkie. Dużo ruchu. I bedzie superMasz rację. Mąż właśnie wyszedł od lekarza. Powiedział że morfologia 2% przy ilości 392 mln nie jest zła.
Najgorzej że każdy lekarz mówi co innego, ale chyba ten u którego było mąż jest sensowny.
Zapisałam, będę mu dawać :-) Lekarz podobno zapisał też kilka suplementów/witamin do wykupienia.piękna ilość, myślę, ze te 2% to naprawde jest spoko. Oczywiście polecam włączyć jakieś podstawowe suple, sok pomidorwy, olej z czarnuszki i lniany, orzechy brazylisjkie. Dużo ruchu. I bedzie super