Jak toTak, możesz być w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak toTak, możesz być w ciąży.
To musi być prowokacjaJak to
to po kiego zadajesz to pytanie jak nie rozumiesz, że możesz być w ciąży. Jakbyś była pewna, że nie mozesz to byś nie pytała.Jak to
Szanse 50/50. Miewasz regularne miesiączki? Kiedy dokładnie był stosunek w którym dniu cyklu?Po 15ym zaraz miałam okres aż do 21go w tym czasie w piątek miałam okres i był stosunek z tym że facet nie doszedł do końca w załączniku jest kalendarz dni plodnych
Jak to
Nie wiem ile użytkowniczka posta ma lat, ale uważam że gdzieś w którymś momencie życia unikała lekcji biologi... Przerażające jest to jak dużą niewiedzę mają osoby które współżyją. Mi jako staraczce cisną się tylko mam tylko nadzieję że to prowokacjaNormalnie.
Gdyby doszedł do końca, to by nie było mowy o ciąży, absolutnie wykluczona, ale ponieważ doszedł nie do końca, to na bank jesteś w ciąży.
Zaraz zaczną Ci się zachcianki, częste oddawanie moczu i ból piersi.
Sprawdzaj, czy już Ci brzuszek rośnie, bo lada moment poczujesz kopniaki!