reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie są szanse na ciążę???

reklama
16 sierpnia miałam okres okres trwał do 21 sierpnia dwa dni przed końcem okresu uprawiałam z chłopakiem sex no i nie doszedł do końca
Po co nowy wątek?
Zazwyczaj jest tak że jak ma się okres to nie owulację. Zazwyczaj jest to około 2 tyg po miesiączce. Zazwyczaj jak nie ma wytrysku, to szanse na Ciąże są niewielkie. Zazwyczaj jak się nie chce ciąży to się zabezpiecza.
Ale to wszystko zazwyczaj. Jakiś tam procent niewiadomej zawsze zostaje, bo czlowiek to nie robot. Może przesunąć się owulacja być zaraz po okresie albo w czasie krwawienia, mogą być jakieś plemniki przed wytryskiem.
Seks go poważna sprawa, więc radzę się zabezpieczać i doczytać coś na ten temat. I nie pisze tego złośliwe. Młody wiek większy strach wiadomo.
Ps. Wg mnie szanse na Ciąże bardzo marne. 😉

reklama
Do góry