reklama
"pan McDonald farmę miał"
"to już jest koniec" elekrtycznych gitar
"panie Janie"
"Jesteś szalona"
piosenki Bebe Lily
ulubiony kawałek (nie do śpiewania) to DJ Tiesto- Alone in the Dark i Burns Burna Burns
szukam na you tube piosenek dla dzieci bo masę zapomniałam.... A Wy skąd bierzecie teksty i muzykę?
"to już jest koniec" elekrtycznych gitar
"panie Janie"
"Jesteś szalona"
piosenki Bebe Lily
ulubiony kawałek (nie do śpiewania) to DJ Tiesto- Alone in the Dark i Burns Burna Burns
szukam na you tube piosenek dla dzieci bo masę zapomniałam.... A Wy skąd bierzecie teksty i muzykę?
alis838
Zaangażowana w BB
Ala lubi śpiewać "Zuzia lalka nie duża" "Puszek okruszek" "Laleczka z Saskiej porcelany" ogólnie to te stare \
hej. dziewczyny, czy to normalne , że mój mały nic nie śpiewa?? mam się martwić?? w kółko jedynie śpiewa piosenkę Arki Noego zasłyszaną w ziarnie, "nie lękaj się" ale tylko wtedy jak ją usłyszy. drze się wtedy w niebo głosy, a żadnych innych nie śpiewa. uwielbia słuchać, domisiowe pisenki, bebe lili i inne dziecięce piosenki, ale ze śpiewaniem ciężko.
hej. dziewczyny, czy to normalne , że mój mały nic nie śpiewa?? mam się martwić?? w kółko jedynie śpiewa piosenkę Arki Noego zasłyszaną w ziarnie, "nie lękaj się" ale tylko wtedy jak ją usłyszy. drze się wtedy w niebo głosy, a żadnych innych nie śpiewa. uwielbia słuchać, domisiowe pisenki, bebe lili i inne dziecięce piosenki, ale ze śpiewaniem ciężko.
jedno dziecko śpiewa, inne mówi wierszyki, tańczy.. nie ma powodów do zmartwień
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
U nas na "tapecie" Pan i Pani Ani Wyszkoni + zmieniona wersja taty "Czy ten chop i baba pójdą na kebaba ?".
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
u nas hitem była ZUZIA i DODY NIE DAJ SIE ale teraz jak poszła do przedszkola to spiewa juz wszystko...
Podziel się: