reklama
Mało które dziecko daje radę pić elektrolity. One są okropne.
Jeśli chodzi o covid - to bardziej chodziło, żebyś poznała przyczynę zachowania. Można test w aptece kupić np. coś takiego: Link do: Test na COVID-19, szybki test antygenowy z nosa, Bisaf, 1 sztuka - Ziko Apteka Pewnie jest tego dużo więcej. To mi akurat google pierwsze wyrzucił.
Jeśli chodzi o covid - to bardziej chodziło, żebyś poznała przyczynę zachowania. Można test w aptece kupić np. coś takiego: Link do: Test na COVID-19, szybki test antygenowy z nosa, Bisaf, 1 sztuka - Ziko Apteka Pewnie jest tego dużo więcej. To mi akurat google pierwsze wyrzucił.
asia.joanna
Fanka BB :)
Są elektrolity bezsmakowe. PolecamPodawalam tez elektrolity, ale syn nie chcial pić.
Na stopach mamy caly czas, więc to sie nie liczy. Na dloniach nie zauwazylam, teraz spi, jak sie obudzi to sie przyjrzę.A weź zobacz czy nie ma wysypki na stopach i wnętrzach dłoni - może to bostonka?
inkaby
Mmr to szczepionka żywa i na każda z tej chorób może wystąpić objaw uboczny po innym czasie, a wysypka może być po szczepieniu u nas było syn miał normalnie wysypkę odropodobna zgłosiłam lekarce.Nie wierzę, godzinę temu przebieralam dziecko i bylo ok. Teraz przebieram i jakas wysypka na brzuszku. Na zdj jest mniej widoczna niz na zywo
Co lekarz mowila na te objawy po szczepieniu?Mmr to szczepionka żywa i na każda z tej chorób może wystąpić objaw uboczny po innym czasie, a wysypka może być po szczepieniu u nas było syn miał normalnie wysypkę odropodobna zgłosiłam lekarce.
reklama
Karola270984
Ja tej szczepionce nie wierze i moje dziecko zaszczepiłam dopiero jak miała 6 lat i to nie tej firmy nawet a innej. Drugie dziecko ma 2.5 roku i nie zamierzam jak narazie szczepić. Mojej siostry syn po tym szczepieniu wylądował w szpitalu ze świnka i zmianami neurologicznymi.
Podziel się: