pscolamaja1
Aktywna w BB
a ja polecam Bebiko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja polecam Bebiko
Aniam chyba cos w tym jest, mój mały jak był na poczatku na humanie pił jak dziki, ale dostał kolek,przeszlismy na bebilon comfort,( na kolki) nie bardzo chciał go pic, ale kolki jakby mniejsze były, zero zaparć. Potem wyszla niby skaza (prawdopodobnie, bo nie stwierdzona przez lekarza na 100%) i przeszliśmy na bebilon pepti, pił go bardzo mało od początku..teraz czasem wypije nawet 160 ml, ale tylko na spaniu, a teraz wcale nie chce pic mleka, ani kaszek w pepti...cos wtym mleku jest nie tak,ale jest dobre na zaparcia i kolki to fakt..Bebiko to podobno odpad z bebilonu
Najlepsze jest takie jakie dziecku pasuje Mój synek pił bebilon a potem nie chciał wogóle mleka , kupiłam nan active i znowu mu mleczko smakuje;-)
Aniam chyba cos w tym jest, mój mały jak był na poczatku na humanie pił jak dziki, ale dostał kolek,przeszlismy na bebilon comfort,( na kolki) nie bardzo chciał go pic, ale kolki jakby mniejsze były, zero zaparć. Potem wyszla niby skaza (prawdopodobnie, bo nie stwierdzona przez lekarza na 100%) i przeszliśmy na bebilon pepti, pił go bardzo mało od początku..teraz czasem wypije nawet 160 ml, ale tylko na spaniu, a teraz wcale nie chce pic mleka, ani kaszek w pepti...cos wtym mleku jest nie tak,ale jest dobre na zaparcia i kolki to fakt..
Dziś właśnie wybieramy się do lekarki zanjomej, zobaczymy co poradzi, czuje że zmienimy mleczko...ale nie wiem na jakie
Ja uważam że wszystkie mleka z pro i pre biotykmi są najlepsze. dobre jest nan ha i nan active ale cholernie drogie bo małe opakowanie kosztuje od 24 do 30 zł w zależności od promocji i czy to pierwsze czy drugie mleko. Ja używam zwykłego nan i tez jest dobre