reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie mleko po roczku???

Jako ze nie ma jednoznacznych odpowiedzi a co krok to nowe badania same daja sprzeczne rezultaty dlatego ciagle sie pojawiaja te same pytania na forum.A co za tym idzie- nowi ludzie i opinie!

reklama
Jako ze nie ma jednoznacznych odpowiedzi a co krok to nowe badania same daja sprzeczne rezultaty dlatego ciagle sie pojawiaja te same pytania na forum.A co za tym idzie- nowi ludzie i opinie!

No dlatego trzeba siebie samej sie zapytac co sie chce jaki ma sie cel i zdecydowac. My tu jak maria09 napisala mozemy tylko podyskutowac, przedstawic opinie za i przeciw, czasami cos doradzic ale sama decyzja nalezy do mamusi pytajacej.:-)
No a badania beda sie zmienialy co kilka lat - a czlowiek moze tylko powiedziec " to ja juz nic nie wiem":-D:-D:-D

Krowie mleko od krowy bym dała bo zdrowe, ale "krowie mleko" ze sklepu nie. Nic tam wartościowego nie ma wiec po co podawać. Lepiej wypada w tym momencie dac modyfikowane bo wiadomo co w nim jest. Ja dawałam Bebiko od poczatku wiec po roku było Bebiko 3.

Dzieki dziewczyny.Ja wiem ze kazda z Was ma inne zdanie o podawaniu mleka krowiego ale ja chyba jestem do niego przekonana.Tylko czy to mleko trzeba gotowac,czy moze wystarczy podgrzac.I czy dodawac do niego kaszke manna a moze cos innego.
Wiem ze moze jest to smeszne pytanie ale ja naprawde nie wiem

Do góry