reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jakie krzesełko do karmienia?

reklama
Zobacz załącznik 58876

Zobacz załącznik 58877My do dziś mamy krzesełko drewniane z ceratkowa tapicerką wczesniej mała siedziała do karmienia na górze a teraz ma odjęty blacik i krzesełko przystawione do stolika w tej chwili słuzy do zabawy i do jedzenia.
jedyny minus ze nie posiada pasów, z tym ze jest pas miedzy nogami zeby dziecko siee nie wysunelo. U nas to wystarczyło.
Z doświadczenie szczerze polecam.
Załączam zdjęcia tego modelu.
ja mam takie samo i jest ok:-):-):-)

Ja przy pierwszej córci miałam drewniane, ale ni do końca byliśmy zadowoleni, no może jak juz miała około roku, to było funkcjonalne, wcześniej źle tam siedziała(oparcie pod katem prostym), duże- więc wpadła do środka. Dla drugiej małej kupiliśmy zwykłe krzesełko plastikowe z Ikei, jest małe, dobrze wyprofilowane, ma pasy, zmienianą tackę.

Hej, jestem na etapie poszukiwania krzesełka do karmienia. Szukam czegoś konfortowego dla dziecka ale także z fajnym designem. Kolezanka przeczytała ostatnio o krzesełku firmy Inglesina a dokładniej model Zuma.

zuma | Inglesina Baby

Czy wiecie coś o nim?

Witam.
Krzesełko dość oryginalne patrząc na wygląd innych;] Jeśli chodzi o funkcjonalność jest zbliżona do reszty krzesełek do karmienia. Z tego co pamiętam sa trzy pozycje do nachylenia dziecka, a także kilka pozycji wysokości, po złożeniu jest też dość małe, chociaż składa sie troche trudniej niż typowe krzesełko do karmienia. No i siedzisko, jeśli nic się nie zmieniło to jest jedno z nielicznych krzesełek z siedziskiem z materiału, reszta robiona jest raczej z ceraty wypełnionej chyba jakąś gąbką.

Mnie zauroczyło krzesełko [FONT=&quot]„Zuma” marki Inglesina. Wygląda na wygodne i dla dziecka i dla mamy. A design.. same zobaczcie :)

zuma_fuxia_2.jpg

[/FONT]

Ja mam krzesełko zuma:) A raczej mój synek. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni;)
On - bo jest mu wygodnie a ja bo krzesełko jest ładne, doskonale spełnia wszystkie funkcje bezpieczeństwa i łatwo sie je czyści:)
Krzesełko wyglada niesamowicie. widziałam różne wzory, więc można idealnie dopasować do swojego mieszkania:)

Wlasnie przegladam fora i internet na temat krzeselek i znalazlam fajny filmik, na temat krzeselka zuma, ktorego uzywa moj synek :)

Mysle, ze to dobra wskazówka jak ktos by sie wahal:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Gco6ETjHkpc"]YouTube- Baby Gizmo Inglesina Zuma High Chair Video Review[/ame]

Z doświadczenia moge polecic krzesełko do karmienia firmy Bebe Confort Omega,jest uniwersalne ponieważ nadaje się zarówno do karmienia jak i do zabawy.

reklama
Ja jestem za Bobolino. Te krzesełka sa stabilne, dobrze zaprojektowane i wygodne. Można powiedzieć, ze w zasadzie to taka wiodąca marka jezlei chodzi o takie mebelki dla dziecka. Widziałam, że są na promocji w ekids.com.pl - cena mnie zaskoczyła, bo myślałam, że są o wiele droższe.

Do góry