reklama
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
U nas głównie TVP ABC. Hiciorem jest gównie Masza i Niedźwiedź najpierw po rosyjsku a teraz po polsku. Od drugiego roku życia Dobrusia(5) uwielbia długometrażowe bajki Disneya ale jest tak że ma fazy na któryś z nich i każe sobie puszczać co dziennie jakiś film ale gównie jako tło bo ogląda 1-2 razy a potem chce go słyszeć po kilkunastu dniach zmiana. I tak to się kręci.
Muszę przyznać że pojawienie się TVP ABC przyjęliśmy z radością bo leci tam "Domowe przedszkole" na którym wychowała się nasza starsza córka.
Jacek
Muszę przyznać że pojawienie się TVP ABC przyjęliśmy z radością bo leci tam "Domowe przedszkole" na którym wychowała się nasza starsza córka.
Jacek
Niestety, ale obecne bajki są na niskim poziomie, więc staram się wybierać coś bardziej odpowiedniego. Zazwyczaj sięgam po starsze bajki z mojego dzieciństwa
Znacie aplikacje do tworzenia bajek - bajkotwory.pl? Super alternatywa dla oglądania bajek w TV. Daję swojemu dziecku na 15 minut tablet, bo muszę chociażby poodkurzać a on dzięki tej aplikacji uczy się kreatywności oraz rozwija się intelektualnie.
Na stronie są opinie specjalistów. Moje dziecko odkryło w sobie talent aktora i reżysera
Na stronie są opinie specjalistów. Moje dziecko odkryło w sobie talent aktora i reżysera
U nas ostatnio króluje Masza i Niedźwiedź.....
reklama
Podziel się: