reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek wybrać dla dziecka

Dziewczyny, szukam wózka lekkiego, który da się szybko złożyć, na 4 kołach, 2w1, z dużą gondolą, skrętny, miejski, i zajmujący względnie mało miejsca. Przydałby się też duży kosz i wyciągana rączka. No i musi się jakoś prezentować :p
To mysle, ze nowe modele z Expandera beda dla ciebie idealnie. Mi osobiscie spodobal sie Xenon, jest nie za duzy, idealny na miejskie spacery. Amortyzacja i skretne kola- dzieki temu latwo sie spaceruje na waskich chodnikach czy w galeriach handlowych. Jesli chodzi o zlozenie, to ja to robie jedna reka z wpietym siedziskiem :)

reklama
Ja z takich wózków mam salsę 4 od ABC Design. Ma wszystko czego chcesz i jest świetny w codziennym użytku. Wypróbuj sobie, myślę, że się zachwycisz tak jak ja :)

Zgadzam się, też mam salsę i jest fajna. Lekka, bardzo łatwa w prowadzeniu, fajnie się nią podjeżdża i skręca :) A dziecku też wygodnie, bo miejsca jest sporo :)

Również mam salsę i na ten moment to moim zdaniem najlepszy wybór. Wysoka budka, dobra amortyzacja, spory kosz, łatwa do utzymania w czystości i składania. Po złożeniu zajmuje mało miejsca, więc bez problemu może w kącie czekać spokojnie na kolejne dziecko :) Nie jest sztywna, a to najczęściej jest duży problem wózków :)

Godny uwagi jest anex sport albo cross ja miałam dwa modele i byłam z nich bardzo zadowolona . Dość ze dobrze się prowadziły to do tego świetnie wyglądały :)

Hej dziewczyny, a ja mam takie typy:
Bebetto Torino Si,
Adamex Reggio lub Luciano sp. edition,
Tako Junama Diamond s-line,
miała może któraś z Was do czynienia z tymi modelami, albo z producentami i może coś podpowiedzieć? :)

IMG_1702.JPG

Czesc wam! Jest tu moze jakas doswiadczona mamusia ktora miala okazje uzytkowac tego wozka? :)

Trzeba postawić na funkcjonalnosc , dobra jakość wózek dobra amortyzację i na to czy wózek ma duża gondole . U nas to było ważne bo młody urodził się dość spory bo ponad 4 kg ale spokojnie gondola starczyła nam do 7 miesiący :) a wózek jaki mamy to anex cross 3w1

Ja korzystałam z pomocy ludzi którzy na rzeczy się znają, w sklepie Tosia znalazłam i wózek i fotelik samochodowy z których i ja i mój synek jesteśmy zachwyceni.

reklama
Czesc wam! Jest tu moze jakas doswiadczona mamusia ktora miala okazje uzytkowac tego wozka? :)

Cybex Priam jest świetny. Nie znam ani jednej niezadowolonej osoby. W nowej kolekcji ma zupełnie inna powiększoną gondolkę, z której możesz odpiąć część materiału i uzyskasz panoramicza gondolę. Poza tym ma tryb dwukołowy świetny na piasek, albo żeby przejść kilka stopni. Spacerówka jest na takiej wysokości, więc może byc krzesełkiem do karmienia. Składa się razem z wpietym siedziskiem. Dobrze się prowadzi i lekko podbija. No i wyglądąa świetnie. Fotelik, który pokazałaś na zdjęciu poza samochodem mozesz rozłozyć na płasko, więc maluszkowi będzie na prawdę wygodnie. Krótko mówiąć polecam:)

Do góry