To mysle, ze nowe modele z Expandera beda dla ciebie idealnie. Mi osobiscie spodobal sie Xenon, jest nie za duzy, idealny na miejskie spacery. Amortyzacja i skretne kola- dzieki temu latwo sie spaceruje na waskich chodnikach czy w galeriach handlowych. Jesli chodzi o zlozenie, to ja to robie jedna reka z wpietym siedziskiemDziewczyny, szukam wózka lekkiego, który da się szybko złożyć, na 4 kołach, 2w1, z dużą gondolą, skrętny, miejski, i zajmujący względnie mało miejsca. Przydałby się też duży kosz i wyciągana rączka. No i musi się jakoś prezentować
reklama
Ja z takich wózków mam salsę 4 od ABC Design. Ma wszystko czego chcesz i jest świetny w codziennym użytku. Wypróbuj sobie, myślę, że się zachwycisz tak jak ja
Zgadzam się, też mam salsę i jest fajna. Lekka, bardzo łatwa w prowadzeniu, fajnie się nią podjeżdża i skręca A dziecku też wygodnie, bo miejsca jest sporo
mruczekkl
Początkująca w BB
Również mam salsę i na ten moment to moim zdaniem najlepszy wybór. Wysoka budka, dobra amortyzacja, spory kosz, łatwa do utzymania w czystości i składania. Po złożeniu zajmuje mało miejsca, więc bez problemu może w kącie czekać spokojnie na kolejne dziecko Nie jest sztywna, a to najczęściej jest duży problem wózków
Paulinaxxem
Zaangażowana w BB
Czesc wam! Jest tu moze jakas doswiadczona mamusia ktora miala okazje uzytkowac tego wozka?
Klara.Maj
Zaciekawiona BB
Trzeba postawić na funkcjonalnosc , dobra jakość wózek dobra amortyzację i na to czy wózek ma duża gondole . U nas to było ważne bo młody urodził się dość spory bo ponad 4 kg ale spokojnie gondola starczyła nam do 7 miesiący a wózek jaki mamy to anex cross 3w1
reklama
Tosia_S
Początkująca w BB
Czesc wam! Jest tu moze jakas doswiadczona mamusia ktora miala okazje uzytkowac tego wozka?
Cybex Priam jest świetny. Nie znam ani jednej niezadowolonej osoby. W nowej kolekcji ma zupełnie inna powiększoną gondolkę, z której możesz odpiąć część materiału i uzyskasz panoramicza gondolę. Poza tym ma tryb dwukołowy świetny na piasek, albo żeby przejść kilka stopni. Spacerówka jest na takiej wysokości, więc może byc krzesełkiem do karmienia. Składa się razem z wpietym siedziskiem. Dobrze się prowadzi i lekko podbija. No i wyglądąa świetnie. Fotelik, który pokazałaś na zdjęciu poza samochodem mozesz rozłozyć na płasko, więc maluszkowi będzie na prawdę wygodnie. Krótko mówiąć polecam
Podziel się: