reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Ja tylko mogę napisać, że przy Atlanticu Espiro to rama jakby słaba była, bujająca. Ale to może być tylko moje wrażenie. Ja na szczęście już mam to za sobą i nauczona doświadczeniem wiem co warto a co zbędne.
Zwróć uwagę na wagę wózka, czy ma pompowane koła (takie łatwiej sie prowadzą) no i przy tym przednie skrętne.
Ja wybrałam 2 w 1 bez fotelika w zestawie.
Powodzzenia w wyborze :-)

reklama
na pewno któryś z maxi cosi bo maja zmiennie montowana gondole co sie bardzo przydaje a prz tym sa stabilne, tanio mozna dorwac na chicco mio chocby

katjuszka mam x-landera xs - jestem zadowolona - jest lekki i bardzo zwrotny i pomimo, że jest to wózek typu parasolka i ma dwie rączki to radzę sobie przy prowadzeniu bez problemu jedną ręką, jak idę z obiema dziewczynkami na spacer - wiadomo że Hankę nieraz za rączkę muszę trzymać:) trochę ciężej się jeździ po piasku, ale po trawnikach i chodnikach jest super! no i jest dosyć tani:-)

dzięki Patik - to mój typ numer jeden, tylko trochę zbiły mnie z tropu liczne opinie na necie, że to chińszczyzna i że się szybko rozlatuje... z drugiej strony jak popatrzę na cenę, to myślę, że jak się rozleci, to mogę, (zanim dobiję kwotą do maclarena) kupić jeszcze dwa takie x-landery :-)

katka ja też mam x landera dla Bartka i jak Patik jestem zadowolona. Leciusieńki, bardzo zwrotny, prowadzi się jednym paluchem, w środku dużo miejsca, małemu jedzie się wygodnie.

KATJUSZKA my tez mamy x-landera xs fajny wozeczek lekki i tak jak pisalas nawet jak sie rozleci to nie szkoda bedzie go wyrzucic m.in dlatego zrezygnowalam z Inglesiny Trip bo kasowo dosc sporo wychodzilo.Natomiast jakosc wykonania xs w prownaniu x-landerem XA lub XQ jest niestety niska i to tylko taki minus :)

dziewczynki - dziękuję, powiedzcie mi jeszcze a jak z budą w xs? - można ją jakoś bardziej rozłożyć? nie jest według Was "za płytka" (na słońce, deszcz...)?

Ostatnia edycja:
dziewczynki - dziękuję, powiedzcie mi jeszcze a jak z budą w xs? - można ją jakoś bardziej rozłożyć? nie jest według was "za płytka" (na słońce, deszcz...)?

w xs budki nie da się bardziej rozłożyć.
wcześniej miałam Coneco traffic, którego budka była bardzo mocno rozkładana i żadne słońce czy deszcze nie przeszkadzały, ale budka jak budka, jest taka jak w większości wózków. Dla nas ok, bo i tak przy dużym słońcu mamy parasol, a na deszcz folię.

reklama
Do góry