reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek kupić

Ja natomiast polecam wózek Delti Cat - producent ten sam co X-landera a tańszy:)) Wózek ma duża gondolkę, skrętne koła , prowadzi sie go rewelacyjnie ma super zwrotnośc i fajnie sie podbija:)) Świetnie radzi sobie na naszych chodnikach i nawet kraweżniki nie sa mu straszne:)) Ma łatwo dostepny hamulec i kosz na zakupy. Wózek składa sie do małych rozmiarów co sprawia ze nawet zmieści sie do niewielkiego bagażnika. Ogólnie ja widze same + w tym wózku:)) Jedynie co może troche odstraszyc to waga wersja gondolkowa waży 15 kg ale jak któs nie musi dzwigac wózka po schodach to żaden problem:)) Ogolnie moge zdecydowanie polecić ten wózeczek:)) Acha dodam ze wózek bardzo ładnie sie prezentuje :)) Dla zainteresowanych to taki wózek jak ten:))
Wózek dziecięcy CAT

reklama
ja kupiłam espiro vektor 4 air i jestem bardzo zadowolona , przedewszystkim i gondole i spacerówkę można wpiąć tyłem lub przodem do kierunku jazdy , łatwo i szybko się składa i waży mniej niż 10kg ,fajnie się prowadzi bo ma skrętne koła z przodu

Mialam kiedys Deltim Voyager, teraz mam Delti Cat.
Cat to wielofunkcyjny wozek czyli mozna miec wersje gondolka+spacerowka+fotelik, wszystko na jednym stelazu. Ja poki co mam gondolke. Jest duza i wygodna nawet dla duzego dzidziusia. Ma regulacje kąta nachylenia materacyka, jesli komus na tym zalezy. Ja akurat nie korzystam. Stelaz aluminiowy, kołka przednie skretne i duze, sprawdzają sie na nierownosciach. Swietny kosz na zakupy, miesci sie w nim ogrom rzeczy, ostatnio tez moj kot, lubi jezdzic z nami na spacery :) Warto obejrzec ten wozek, cena tez jest w porzadku. Ja jestem zadowolona.

nie polecę Ci konkretnego modelu ale wiem jedno - NIE KUPUJ WÓZKÓW tzw. ABC ważących tonę - my taki jeden dostaliśmy używany i wylądował w garażu, na jedno dziecko przypadają 2/3 wózki, które wydają mi się być niezbędne a mianowicie 0-7mies. - wózek głęboki, z dużą, głęboką gondolą, na porządnych kołach i amortyzatorach, potem spacerówka, ewentualnie na wyjazdy mała parasolka. Wydają mi się atrakcyjne takie wózki wielofunkcyjne, że do kółek możesz doczepić gondolę/fotelik samochodowy lub część spacerową, jednak kosztują one majątek, no i z tego co zauważyłam gondole są małe i zmieścić tam dziecko w kombinezonie zimowym z kocykiem hm... no nie mam pojęcia jak

Zdecydowanie nie wózek X-Lander. Mała gondola, twarde zawieszenie, ciężki, duży po złożeniu i na dodatek jako produkt rodem z Chin - drogi.
Polecam zdecydowanie SOLARIS firmy Bebetto (chociaż nazwa włoska, firma i wózek polski) - miękkie zawieszenie. duża składana gondola, spacerówka w dwie strony, mały po złożeniu (chowa się do bagażnika Matiza(!), bardzo dobra jakość materiałów i wykonania a przy tym bardzo dobra cena 1299,- za komplet (głęboki, spacerówka, fotelik samochodowy)

Zdecydowanie nie wózek X-Lander. Mała gondola, twarde zawieszenie, ciężki, duży po złożeniu i na dodatek jako produkt rodem z Chin - drogi.
Polecam zdecydowanie SOLARIS firmy Bebetto (chociaż nazwa włoska, firma i wózek polski) - miękkie zawieszenie. duża składana gondola, spacerówka w dwie strony, mały po złożeniu (chowa się do bagażnika Matiza(!), bardzo dobra jakość materiałów i wykonania a przy tym bardzo dobra cena 1299,- za komplet (głęboki, spacerówka, fotelik samochodowy)

od kiedy x-landery sa produkowane w chinach??wydawalo mi sie ze to polskie wozki... i chyba Twoj post jest reklama konkretnego wozka... w cenie reklamowanego przez Ciebie wozka rowniez mozna x-landery dostac http://allegro.pl/nokaut-x-lander-xa-2011-gondola-wyprzedaz-i2024818334.html wiec chyba nie az takie drogie sa x-landery...

reklama

Dobre;D że niby Bebetto 100 % polski wyrób? Praktycznie każdy wózek ma coś z Chin, ale nazwać X-landera "rodem z Chin", przegięcie. I z tą "bardzo dobrą jakością" Bebetto bym nie przesadzał, chociaż kto reklamując swój wózek napiszę, "dobry" lub "nienajgorszy"?;D Nie żebym bronił X-landera bo raczej na chwilę obecną gdybym miał sobie coś kupić to ani jedno ani drugie by mi nawet prze myśl nie przeszło, ale taki lekki podjazd zalatuję hipokryzją;) Może wymienić kilka problemów jeśli chodzi o Bebetto dla równowagi?

Pozdrawiam

Do góry