reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Agusia możę w większym mieście i coś bym znalazła.....ale u nas jest jeden komis na krzyż z trzema wozkami hihi:-D;-)
Większosc wozeczkow teraz wiara wystawia na allegro albo tej tablicy.pl.
Zreszta z naszego komisu tak bym nie chciala jest on w jakims starym budownictwie gdzie smierdzi wilgocia:sorry:

Mój P. w poniedziałek był w hurtowni i oglądał Implasta. Wszystko mu się spodobało, na wysokość dla niego też jest dobry. Lekko się prowadzi, a do tego , nawet nie wiedziałam, gondolka ma regulowane dno tzn. może być na płasko, a można też podnieść dno przy główce.

To jest włanie fajne teraz w tych gondolkach, juz chyba wiekszosc tak ma. Jest szansa ze to drugie pojezdzi dluzej jak Jula w pierwszym zestawie:-D

A ja teraz mam zagwostkę. Jednak nie Implast, bo spacerówka jest jakaś mała tzn. wąska i płytka. W sklepie porównaliśmy sobie Implasta z X-landerem XA i ten drugi bardziej nam się spodobał. Jeszcze nic nie kupiliśmy.:baffled:

Moja Kiniutka jeździ x landerem xq i jest jej mega wygodnie w spacerowce tu zastrzeżeń brak ale kółka przednie właśnie muszę reklamować drugi raz ciągle coś z lozyskiem i się nie chce skrecac koszmar jakiś.i system reklamacji do dupy.oddajesz np.koło i czekasz minimum tydzień.i jak tu małe dziecko bez wózka.szkoda gadać.
Karolina nie kupuj spacerowki tzw.kubelkowej to mało wygodne dla dziecka.

reklama
Do góry