reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

wiesz jak jest podobno róznica miedzy ct04 a multiway?
ten drugi ma dłuzsze raczki(dla wyzszych rodziców), krótsza budke i zagłówek

reklama
Ja tez probuje wybrac jakis wozek dla Milki, ale na razie nie moge sie zdecydowac. Tyle tutaj pokazujecie fajnych wozkow, ze zwariowac mozna.

No własnie ja zastanawiałam sie nad spacerówką chyba z miesiąc albo i lepiej
jednak po długich rozmyślaniach konsultacjach zdecydowałm się i teraz czekamy zobaczymy w praktyce czy dobry wybór i napewno napiszemy
pozdrawiamy

No i znów oglądaliśmy wózki.Tym razem wybrałam sie do punktu CHICCO wCH Osowa.No i mogłam obejrzeć Multiway w końcu.
Naszą uwagę,a szczególnie męża przykuł też Chicco Simplicity
WÓZEK SPACEROWY CHICCO SIMPLICITY ORGINalny (312257487) - Aukcje internetowe Allegro
w realu wygląda o niebo lepiej i super sie prowadzi,lekki,zwrotny,poręczny do wnoszenia.Mężowi bardzo sie podobał,bo miał głębsze siedzisko od Multiway-a.Jedyny minus,to brak regulacji podnóżka.
A Multiway z kolei(cięższy),ale też super.Budka spora(na zdjęciu mała sie wydaje),dość zwrotny i węższy od ct04.Kurcze juz sama nie wiem.
Liteway dopiere w maju będzie,a w ciemno chyba nie chce kupować.
Jak głębokie macie siedzisko w Chiccoct04,bo multiway ma takie samo,a nie mopgę znależć?

Mi się osobiście ten Simplicity nie podoba, ale to Tobie Rozalka ma się przede wszystkim podobać :tak:
Ja Ci powiem Kasiad,że mi tez jakichś taki kanciaty sie wydawał,mężowi sie podobał.Na żywo zupełnie inaczej wyglądał.Na razie oglądamy.:tak:

Nie zazdroszczę wyborów wózkowych... nawet nie wiedziałam, że Chicco ma tyle modeli wózków! :szok:
Ja wiem tyle, że gdybym miała teraz kupic drugi wózek, bo nasz np. by nam ukradli (tfu tfu!), to bez zastanowienia wybrałabym ten sam który mam i nawet nie ogladałabym już innych żeby sobie w głowie nie mieszać, jestem z naszego Zoopera mega zadowolona, Milenka też go lubi :tak::happy2:

reklama
Nie zazdroszczę wyborów wózkowych... nawet nie wiedziałam, że Chicco ma tyle modeli wózków! :szok:
Ja wiem tyle, że gdybym miała teraz kupic drugi wózek, bo nasz np. by nam ukradli (tfu tfu!), to bez zastanowienia wybrałabym ten sam który mam i nawet nie ogladałabym już innych żeby sobie w głowie nie mieszać, jestem z naszego Zoopera mega zadowolona, Milenka też go lubi :tak::happy2:
\\

I my chyba wlasnie zdecydujemy sie na Zoopera. Jeszcze tylko musimy go na zywca obejrzec.

Do góry