reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Kurcze, a mojego Jane Energy ciągle brak. Nie mają koloru, który zamówiłam a innego nie chciałam. Dostają od jedynego importera tych wózków w Polsce te wózki raz w tygodniu, ale nie zawsze zamówione kolory. Czekam już trzeci tydzień. Na szczęście nie zapłaciłam jeszcze, bo bym się wściekła. Z drugiej strony nie chcę rezygnować z tego zamówienia, bo nigdzie nie dostanę już tego wózka w takiej cenie, a stówa piechtą nie chodzi. Mi w sumie az tak się nie spieszy, bo przecież mam wózek, ale wkurza mnie, że zamówiłam, a nie mam.

reklama
Lenulka tak dziecko siedzi wysoko centalnie przedemna jak prowadze i przynajmniej Jenni jak bedzie wieksza bedzie miala uniemozliwione uciekanie z niego tak jak mi to robil Chris:tak:
Jest bardzo lekki i dobrze sie go prowadzi:tak:

Lenulka tak dziecko siedzi wysoko centalnie przedemna jak prowadze i przynajmniej Jenni jak bedzie wieksza bedzie miala uniemozliwione uciekanie z niego tak jak mi to robil Chris:tak:
Jest bardzo lekki i dobrze sie go prowadzi:tak:

no właśnie już na zdjęciu widać że Jenni bedzie siedziła wysoko, naprawdę rewelacyjny :tak:

Aga, sprawa mojego wózka właściwie zawisła w próżni :wściekła/y: W zeszłym tygodniu dzwonił do mnie gość z firmy powiedział, że mają problemy z importerem tych wózków, na chwilę obecną nie są w stanie podać mi żadnych konkretów i pytał, czy rezygnuję z zamówienia. Miałam wrażenie, że gościowi zależało, żebym zrezygnowała. Powiedziałam mu jednak, że będę czekać, i że wiem, że te wózki są sprowadzane na bieżąco z Hiszpanii, te w moim zamówionym kolorze również. Przyznał mi rację i coś tam zaczął gadać, że oni się nie mogą z importerem dogadać. Jak powiedziałam, że nie rezygnuję, to gość powiedział, że w końcu na pewno się dogadają, ale nie wie, czy to będzie za tydzień czy za kilka tygodni.
Coś mi się zdaje, że już nie mogą wydębić od nich wózków w tak atrakcyjnej cenie, no bo nie wiem, jaki mogliby mieć inny problem, chyba, że im nie zapłacili za jakieś zrealizowane zamówenie.
Nie wiem jak to jest, jak zamówienie złożyłam, to muszą mi je zrealizować :confused: Jak pytałam na początku kobiety, która do mnie dzwoniła po raz pierwszy, że nie mają na stanie mojego koloru i muszą go dopiero sprowadzić, to mnie zapewniała, że skoro złożyłam zamówienie w cenie 449 zł to w tej cenie wózek dostanę, nawet jak na sklep trafią te wózki w wyższej cenie. Ale jak narazie w ogóle nie mają tych wózków w ofercie.
Sama już nie wiem, co robić, czy czekać, czy kupić Coneco Polo. Bo za parasolkę już więcej niż te 450 zł nie dam.

No tak, ale wtedy za ten sam wózek musiałbym dać 559 zł, bo za tyle one są w sprzedaży w innych sklepach internetowych i na Allegro, a tyle nie jestem w stanie dać. Jak zrezygnuję, to pozostanie mi tylko zakup innej parasolki.

reklama
Kasia, ja bym postąpiła tak samo. Tym bardziej, że spacerówkę masz i poczekać możesz. Coś oni kręcą, że tak długo nie dostają tych wózków. Pewnie zobaczyli, że za tanio je wystawiali, a pewnie takich chętnych jak ty mieli więcej.

Do góry