reklama
Natalia1101
Początkująca w BB
Ja polecam z rossmana
Pierwszy raz słyszę, że nie wolno usztywniany staników. Skąd ten pomysł?miałam najzwyklejszy za 10 zł na allegro bardzo fajny miała ze 3 na zmiane takie miekkie bawełniane bo usztywnianych nie wolno
G
goszczaca
Gość
A ja polecam biustonosz z canpola. Bez usztywnienia, najzwyklejszy bawełniany. Wygodny do noszenia (zależy też od wielkości biustu) jak i do karmienia sama teraz używam
reklama
Każdy stanik ciążowy dobrze dopasowany rozmiarowo spełni swoją funkcję. Jednak lepiej się zastanowić czy warto kupować najtańsze staniki, które nie zawsze dobrze radzą sobie z odpowiednim utrzymaniem biustu. Dobrze dobrany stanik ciążowy nie tylko będzie komfortowy w noszeniu, ale i zapobiegnie deformacji piersi. Dlatego nie polecałabym najtańszych staniczków. Warto wydać parę groszy więcej i cieszyć się niezwykłym i seksownym staniczkiem.
Pamiętajcie w staniku ciążowym najważniejszy jest dobrze dobrany rozmiar
To, że nie wolno w czasie karmienia nosić usztywnianych staniczków to jakieś mylne przeświadczenie niektórych. Usztywnione biustonosze do karmienia są bardzo wygodne i pozwalają ukryć asymetrię piersi podczas karmienia. Delikatna gąbeczka i elastyczna atestowana fiszbinka w niczym nie przeszkadzają, a na pewno nie szkodzą.
Mam nadzieję, że pomogłam W razie pytań zapraszam do kontaktu.
Pamiętajcie w staniku ciążowym najważniejszy jest dobrze dobrany rozmiar
miałam najzwyklejszy za 10 zł na allegro bardzo fajny miała ze 3 na zmiane takie miekkie bawełniane bo usztywnianych nie wolno
To, że nie wolno w czasie karmienia nosić usztywnianych staniczków to jakieś mylne przeświadczenie niektórych. Usztywnione biustonosze do karmienia są bardzo wygodne i pozwalają ukryć asymetrię piersi podczas karmienia. Delikatna gąbeczka i elastyczna atestowana fiszbinka w niczym nie przeszkadzają, a na pewno nie szkodzą.
Mam nadzieję, że pomogłam W razie pytań zapraszam do kontaktu.