reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki rozmiar dla synka HM

Alineaxx

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, w lutym na świat przychodzi nasz synek. Na razie doktor
Mówił że zapowiada się przeciętnej wielkości. Jak myślicie do kiedy posłużą ubranka 62 z HM?
Ponoć hm ma trochę zawyżoną rozmiarówkę.

reklama
Mój syn ma 10 miesięcy i spokojnie założyłby 62cm z H&M 😅
Poważnie?😂
Bo pokupilam trochę tych ubranek 56 i 62 i tak sobie myślę jezu tyle nakupiłam, szkoda jakby nie ponosił tych ubranek. I tak liczę po cichu że do końca 4 msc starczy bo mam takie piękne ogrodniczki itd😂
A jak wagowo i cm ma twój maluch?

Poważnie?😂
Bo pokupilam trochę tych ubranek 56 i 62 i tak sobie myślę jezu tyle nakupiłam, szkoda jakby nie ponosił tych ubranek. I tak liczę po cichu że do końca 4 msc starczy bo mam takie piękne ogrodniczki itd😂
A jak wagowo i cm ma twój maluch?

Ok 70cm i 8kg

I to się tyczy i body i spodenek/ogrodniczek/leginsow?
Właśnie myślę że my też mamy ok
96% ubranek z hm
Tak, wszystkie ubranka wymienialam potem jednoczesnie na wiekszy rozmiar ☺️ Z 56 mialam dwa zestawy dresowe „na wyjscie”, a tak tylko pajacyki, dopiero na 62 mialam body, spodnie, komplety rozne.
Synek mial 3840g i 55 cm, wszystkie polozne mowily, ze spory 😅 Za to na sali mial kolezanke 1 kg lzejsza i mama jej na cito dowozila ubranka 50, bo w 56 sie topila, tez wlasnie H&M 🙈

Tak, wszystkie ubranka wymienialam potem jednoczesnie na wiekszy rozmiar ☺️ Z 56 mialam dwa zestawy dresowe „na wyjscie”, a tak tylko pajacyki, dopiero na 62 mialam body, spodnie, komplety rozne.
Synek mial 3840g i 55 cm, wszystkie polozne mowily, ze spory 😅 Za to na sali mial kolezanke 1 kg lzejsza i mama jej na cito dowozila ubranka 50, bo w 56 sie topila, tez wlasnie H&M 🙈
To mam nadzieję że mój te 62 też ponosi tak do 4 miesiąca 😂❤️

reklama
Do góry