reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki nawilżacz powietrza?

Hej Mamy,
Potrzebuję porady w sprawie zakupu nawilżacza powietrza. Mój 2 tygodniowy brzdąc ma problem z noskiem--prawdopodobnie to sapka. Chciałabym kupić dobry nawilżacz powietrza. Najlepiej z oczyszczaczem. Zupełnie się na tym nie znam więc chętnie skorzystałabym z Waszych opinii i doświadczeń 🙂

reklama
Nawilżacz z oczyszczaczem - odradzam bo to po prostu się gryzie nawet jak coś takiego znajdziecie.
Nawilżacz ważne by miał jonizację, wyświetlacz i jak największy zbiornik by wystarczył na całą noc lub dzień.
My mamy taki z pojemnikiem 6,5 l z allegro. Overmax Aeri 4.0 i jest spoko. cena ok 140zł
Oczyszczacz przy nawilżaczu głupieje bo unoszą się mikrocząsteczki i załącza się jakby było duże zanieczyszczenie bez sensu. My mamy Xiaomi Mi Purifier 2h cena ok 400zł z filtrem w zestawie. Filtry wymienia się w zależności do zużycia u nas wypada jeszcze 3 miesiące a mamy go od stycznia i chodzi prawie dzień w dzień. Filtr to koszt ok 100zł.
Ma prostą aplikację którą mam ja i mój mąż, dzięki czemu możemy np włączyć go na tryb manual z maksymalną mocą przed naszym przyjściem z pracy albo wyłączyć nawet nie będąc w domu.

Do góry