reklama
BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
Do suchej skóry dziecka można używać nawet olejków nawilżających lub kosmetyków które je zawierają,np bardzo fajnie sprawdza się też seria Nivea Baby,nie podrażnia co jest jej dodatkowym plusem.
Widziałyście akcje La Roche-Posay? Za każde 1000 zdjęć z produktami tej marki, firma ufunduje 3-tygodniową kurację dziecku z atopową skórą. Dzielisz Się Dzielimy Się – Strona główna
Bardzo fajna inicjatywa, to i ja sobie strzelę fotkę z moim płynem co mycia twarzy.
Miesiąc temu moja bratowa urodziła córeczkę, jestem zwariowaną Ciocią jeśli chodzi o małe dzieci,chciałam kupić jakiś prezencik dla dzidziusia tak jak to się zawsze robi przy pierwszej wizycie. Pani w aptece poleciła mi Atoperal Baby. Przeznaczony do skóry suchej i nie tylko też do wrażliwej i atopowej dzieci oraz niemowląt. Jak pokazała mi produkty i opakowania powiem że nie mogłam się powstrzymać kupiłam krem , emulsje do ciała, do kąpieli, piankę oraz szampon. Cena bardzo przystępna.
Ja zdecydowanie polecam emolienty, http://www.zdrowemaluchy.pl/emolienty-pielegnacji-niemowlat-dzieci-atopowym-zapaleniem-skory/
BajkowyPokoik_pl
Aktywna w BB
Kosmetyki Nivea baby,które równie dobrze sprawdzają się w przypadku starszych dzieci,są łagodne dla skóry,skutecznie nawilżają i nie podrażniają co jest bardzo istotne.
reklama
sarina
Zaciekawiona BB
Może warto spróbować z dermo kosmetykami, my używaliśmy mleczka dla dzieci z La Roche Posay, ale teraz widzę, że jest więcej kosmetyków z tej serii Zadbaj o wrażliwą skórę dzieci z La Roche-Posay. Dość dobrze nawilżają, nie było problemów z wysypką, czy innymi podrażnieniami.
Podziel się: