reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki kombinezon na wyjscia dla noworodka?

reklama
Rozwiązanie
Rozmiarówka ze Smyka jest taka "normalna". Generalnie kombinezony są większe niż wskazuje rozmiar na metce. I nieważne z jakiej firmy.
Ja rodziłam 03.03.2020 r. i bardzo polecam kombinezon z hm, ten misiowy brązowy miałam (był też w innych kolorach lub podobny biały również z hm) plus kocyk i będzie dobrze. Ja akurat ten jedyny miałam na 56 i był idealny, mały bardzo długo w nim chodził (przy porodzie prawie 4 kilo i 57 cm). Hm ma zawyżoną rozmiarowke moim zdaniem :) ja kupiłam jeszcze kombinezon ze smyka na 68, bo wydawało mi się, że ten z hm będzie za mały, a dziecko miało być w miarę duże 🙈 i dostałam również z kika kombinezon misia na 68 i mały tych rzeczy wcale nie wynosił, bo były za duże, a jak dorósł to było już za ciepło.
Mam zamiar zamowic ze smyka. Nie orientujesz sie jak tam jest rozmiarowka? :)

reklama
Mam zamiar zamowic ze smyka. Nie orientujesz sie jak tam jest rozmiarowka? :)
Szczerze to średnio :/ jestem ciekawa czy czasem hm nie ma zawyżonej w stosunku do smyka i np ich 62 jest jak 56 z hm :/ może jakaś mama się tu wypowie? Wstaw może zdjęcie tego nad którym sie zastanawiasz, może któraś z mam taki ma :) też ważne jak duże ma być dziecko? Czy coś wiadomo jak idzie? Nie kupuj 68 ze smyka jak ja 😂 🙈

Do góry