reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki fotelik samochodowy?

Pan e-doradca bardzo mnie rozśmieszył ...
Lepiej zerknijcie na fakty niż na wirtualne porady wirtualnych doradców :
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Bardzo ważny link, dowiedziałam ( a raczej utwierdziłam się w przekonaniu )jaki kupiłam chłam i że nie warto na tym oszczędzać !!!!
Odradzam fotelik do wózka coneco toledo !Dziecko w nim siedzi jak sardynka, głowa lata na boki a wpięty fotelik w pasy fotela w ogóle nie jest stabilny !!
Beznadziejny totalny chłam. Już po 3 miesiącu użytkowania go sprzedaję i kupuję Maxi Cosi bo nie ma na rynku Britax -ów
To ciekawe...Odradzasz ten fotelik jednocześnie próbując go sprzedać:-) Ciekawa strategia. Może po prostu oddaj go do utylizacji. Tak byłoby uczciwie.

reklama
Witam,
posiadam fotelik 0-13 kg jednak zastanawiam się nad kupnem większego, obecnie moje dziecko ma 6 miesięcy i wagę 6,5 kg, znalazłam na allegro coś takiego FOTELIK OPTIMA ESPIRO 0-25kg KLIN + WKŁADKA BABY (1233940225) - Aukcje internetowe Allegro czy ktoś może coś na jego temat powiedzieć?
Szanowny Panie doradco proszę o poradę jaki fotelik zakupić, dodam że mam isofix w samochodzie.
pozdrawiam

Dzień dobry - wałkowane milion razy :)

im dłużej tyłem tym lepiej - dlaczego chcesz już zrezygnować z fotelika 0-13 skoro dziecko jest dopiero w połowie tego przedziału ?

Co do pytania o o Espiro to nie miałem nigdy do czynienia z tym fotelem i chyba nie chciał bym... - ale żeby nie było posiada dwa atuty - homologacja i niska cena...

Oczywiście mają się one nijak do bezpieczeństwa, ale zawsze lepiej z homologacją niż bez.

Opcja najlepsza - bezpieczny fotelik 9-18 a następnie 15-36

Opcja inna nie tak bezpieczna - bezpieczny fotelik 9-36

Właśnie wystawili nowy model Recaro Young Sport (w sumie to lifting starego) i ma dosyć ciekawe rozwiązanie w postaci alarmu rozpięcia uprzęży przez dziecko, ale jego cena też jest znacznie wyższa od starego modelu...

http://www.autofoteliki.pl/foteliki-15-36-kg,1,64.html

Regulacją posiada takze casualplay protector/navigator oraz Concord Xt. W tym drugim jest też opcja rozchylenia boków, podczas wysuwania zagłówka rozjeżdżają się też boki.

Do e-foteliki: nie nie jestem z żadnego sklepu!!pff po prostu znalazłam ten sklep i bardzo mnie zainteresował!

proponuję jeszcze więcej wykrzyników i pfff - wtedy na pewno wszyscy uwierzymy.

"po prostu znalazłam ten sklep i bardzo mnie zainteresował" - i dlatego linkujesz słowa kluczowe ?

"A teraz do rzeczy" - a to dobre - do rzeczy, masz na myśli kolejne linki i słowa kluczowe (w ostatnim było 0-13 teraz wypada dać 15-36)

Niestety nie wiem czy masz wszystkich za idiotów czy siebie za takiego spryciarza ale to jest przecież oczywiste:

czytając Twoje posty od razu wiadomo o co chodzi - linkujesz słowa kluczowe udając biedulkę która nie wie jaki wybrać fotelik co chwila tworząc kluczowe anchory do danych podstron tego sklepu.

Nawet bez użycia słów kluczowych z samych wypowiedzi widać o co come on.

Nie mam nic do reklamowania, pozycjonowania itp sklepu, ale czytając takie wypociny to aż krew człowieka zalewa - marnujesz nasz czas oraz obrażasz osoby które czytują forum oraz udzielają się na nim udając kogoś kim nie jesteś...
pozdrawiam

I w bardzo dziwny sposób na innych forach w podobnych ramach czasowych tez pojawiały się reklamy z linkami w słowach kluczowych, ach ten zbieg okoliczności....:p

reklama
witam,
moje 3-letnie dziecko o wadze 14kg podrózuje w foteliku maxi cosi priori xp. zastanawiam sie kiedy i czym powinnam sie sugerować planując zmianę fotelika na większy (chodzi mi tylko wgląd na dziecko tzn po czym poznac że już czas na zmianę)? co do modelu fotelika to w dalszym ciągu maxi cosi raczej rodi xp

Do góry