reklama
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
A czy posiada kosz na zakupy oraz co z amortyzacja? Bo to bardzo istotne szczegóły o których tak na dobrą sprawę często zapominamy a na które trzeba zwrócić uwagę.
Mamisia83
Fanka BB :)
My szukaliśmy zwyczajnej niedrogiej parasolki z opuszczanym do spania oparciem. Zdecydowalismy się na Rider z Milly Mally i jak na razie sprawdza się super. Ma świetną dużą przedłużaną budę co ułatwia nam spacery bo mały nienawidzi jak słońce zagląda mu do wózka Oparcie wygodnie się opuszcza i podnosi.
MajeczkaPL
Zaangażowana w BB
ma te same zalety co quinny zapp, z tym, ze wizualnie trójkołowce badziej mi się podobają
ten sam kupilismy chrzesniakowi razem z jego babcia na urodziny, nam tez wydaje sie stabilny i zwrotny, poza tym mojej siostrze zalzezalo by wozek byl lekki, dlatego wlasnie quinny zapp na prezent
ma te same zalety co quinny zapp, z tym, ze wizualnie trójkołowce badziej mi się podobają
mnie też trójkołowce kręcą ;-)
mój syn już wyrósł, ale kilka koleżanek ma maluchy i każda ma 3kołowy wózek, jedna ma model yezz od Quinny, to w ogóle bajer z tym wózkiem, nie dość, ze lekki, to jeszcze po złożeniu ma opcję, ze można go sobie zarzucić na plecy
reklama
Podziel się: