Witajcie mamusie, przyszedł czas na kupno nowej bryki dla synka, poradzcie jaka spacerówkę wybrać, jakie firmy brac pod uwagę, jak cenowo zapłaciłyscie i na co przede wszytskim zwrócic uwagę? miałam przeboje z gondolą dlatego teraz nie chce zaliczyc wtody ze spacerówka ;-) pomóżcie plissss
reklama
Klara.Maj
Zaciekawiona BB
Dlaczego wybrałaś anex sport? Tez się zastanawiam ale nie wiem jaki model wybrać .my sie bedziemy zaraz przzesiadac do spacerówki w wózku 3w1 mamy anex sport
reklama
Tosia_S
Początkująca w BB
jak to sprawdzić? jest jakieś oznaczenie, czy cechy tego matereiału, bo chciałam sprawdzić swoj wozek i nie wiem czego szukac
Wózki z filtrem mają spaecjalna wszywkę. Najczęściej gdzieś na rancie budki. Filtr UV znajdziesz w spacerówkach coraz częśćiej.
Z doświadczenia 2 dzieci: spacerówka zależy gdzie chodzisz na spacery. Nie ma spacerówki która jets super w każdej sytuacji. Ja mam dwie- jedna terenową która super spisuje się w lesie na plaży itp (kupiłam ją jako pierwsza za ok 1k, jest super ale w mieście się ciężko prowadzi) a druga parasolkę na spacer po mieście kupiłam w smyku, za 300zl.
reklama
Podziel się: