reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaką praktyczną i fajną torbę do wózka

reklama
temat stary ale moze sie jeszcze komus przyda ;)
ja polecam torbe Delti Nursery Bag-pakowna, fajnie wyglada i ma praktyczne zaczepy do kazdego wozka.Cena tez przystepna.

kuzynka ma flexi bag i jest zadowolona. bez problemu wrzuca ja do pralki a po praniu wszystko jest z nia ok- zadnych zagniecen czy odbarwien, kolor w porzadku. ta torba ma przegrodki, wiec mozesz posortowac rzeczy i spakowac dokladnie jak chcesz, aha jest bardzo pojemna, kuzynka smieje sie ze to torba bez dna :D co do rzepów- nie powiem Ci, bo nie pamietam dokladnie jak to wyglada

jest taki bogaty wybór, że każdy może znaleźć coś dla siebie ;) i wybrać to co mu najbardziej będzie odpowiadać, czy to na zakupy, czy na rzeczy dziecka :)

ja mam torbę Maxi Cosi Original i w zależności od tego co potrzebuje, to wtedy mogę w nią zapakować ;) a jest fajna, bo nieprzemakalna :)

reklama
Jeśli szuka ktoś ładnej, a zarazem praktycznej torby to warto przyjrzeć się torbom z babyono, są eleganckie w modnych kolorach i wzorach dzięki czemu nie wyglądają na typowe torby spacerowe czy wózkowe ale oczywiście jest możliwość przypięcia ich do wózka lub można nosić na ramieniu, dla zainteresowanych: Link do: BabyOno

Do góry