A ja polecam taka jest rewalacyjna Torba do Quinny Speedi SX kolor Chilli od G-7 s (1757404440) - Aukcje internetowe Allegro pojemniejszej torby nie znajdziecie
reklama
K
kajene
Gość
temat stary ale moze sie jeszcze komus przyda
ja polecam torbe Delti Nursery Bag-pakowna, fajnie wyglada i ma praktyczne zaczepy do kazdego wozka.Cena tez przystepna.
ja polecam torbe Delti Nursery Bag-pakowna, fajnie wyglada i ma praktyczne zaczepy do kazdego wozka.Cena tez przystepna.
biala_dama
Fanka BB :)
ja mam torbę FlexiBag czarną jest praktyczną i pojemna,dużo się w niej mieści,a nie wygląda na wielką
a powiesz coś więcej o flexibag? jak się pierze? o ile ją pierzesz? jak rzepy się mają i czy w ogóle są na rzepy? i jak sam pasek?ja mam torbę FlexiBag czarną jest praktyczną i pojemna,dużo się w niej mieści,a nie wygląda na wielką
kuzynka ma flexi bag i jest zadowolona. bez problemu wrzuca ja do pralki a po praniu wszystko jest z nia ok- zadnych zagniecen czy odbarwien, kolor w porzadku. ta torba ma przegrodki, wiec mozesz posortowac rzeczy i spakowac dokladnie jak chcesz, aha jest bardzo pojemna, kuzynka smieje sie ze to torba bez dna co do rzepów- nie powiem Ci, bo nie pamietam dokladnie jak to wyglada
moniczka84
Początkująca w BB
jest taki bogaty wybór, że każdy może znaleźć coś dla siebie i wybrać to co mu najbardziej będzie odpowiadać, czy to na zakupy, czy na rzeczy dziecka
reklama
Margaretka07
Początkująca w BB
Jeśli szuka ktoś ładnej, a zarazem praktycznej torby to warto przyjrzeć się torbom z babyono, są eleganckie w modnych kolorach i wzorach dzięki czemu nie wyglądają na typowe torby spacerowe czy wózkowe ale oczywiście jest możliwość przypięcia ich do wózka lub można nosić na ramieniu, dla zainteresowanych: Link do: BabyOno
Podziel się: