reklama
G
gość_AL19
Gość
Monitor Snuza doczepiany do pieluszki
rosenberg
Fanka BB :)
Babysense ma dobre monitory oddechu. Te doczepiane do pieluszki są fajne bo mobilne, ale jeśli dziecko ma dłużej używać to może się nie sprawdzić bo jak dzieci już zalapia obroty na brzuch to często przez sen się przekręcają i tak śpią. I taki monitor wtedy będzie przeszkadzał. Jeśli dziecko ma mieć swoje łóżeczko to babysense
Przy wyborze tez jak czytałam o snuza to było napisane ze jak dziecko śpi w łóżku z rodzicem to może przekłamywać i „zbierać” drgania z oddechu rodzicaBabysense ma dobre monitory oddechu. Te doczepiane do pieluszki są fajne bo mobilne, ale jeśli dziecko ma dłużej używać to może się nie sprawdzić bo jak dzieci już zalapia obroty na brzuch to często przez sen się przekręcają i tak śpią. I taki monitor wtedy będzie przeszkadzał. Jeśli dziecko ma mieć swoje łóżeczko to babysense
rosenberg
Tak jest, to się zgadza bo monitory wyłapują najmniejsze ruchy. Z tym że monitor ogólnie ma sens jedynie jeśli dziecko śpi w swoim łóżeczkuPrzy wyborze tez jak czytałam o snuza to było napisane ze jak dziecko śpi w łóżku z rodzicem to może przekłamywać i „zbierać” drgania z oddechu rodzica
Też polecam kamerę xiomi 360 używam jej nawet teraz, mimo że moje dziewczyny mają po 3 latka, właczamy ją na noc dzięki czemu nie biegam od pokoju do pokoju tylko sprawdzam na telefonie co się dzieje. Monitor odechu mieliśmy snuze, zdecydowalismy sie na nią, bo dzieci spały w rożnych miejscach nie tylko w łóżeczku. Na poczatku spały razem w jednym łóżeczku, jak monitor jednej spadł z pieluszki to włączał się alarm mimo że druga leżala obok. Używalismy monitorów poł roku potem nie było sensu dzieci zrobiły sie bardziej ruchliwe i zaczął im spadać.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mam synka z padaczką, więc kamerka i monitor oddechu to u nas absolutny must have.
Kupiłam zestaw ze strony Luvion - monitor oddechu Babysense 7 i niania Grand Elite 3 Connect.
Monitor bardzo czuły, piszczy, jak dziecko wyjdzie z łóżeczka, ale niestety kilka razy zdarzył nam się "fałszywy alarm", który oczywiście wywoływał zawał Na szczęście na 3 lata użytkowania takie akcje zdarzyły się 4 czy 5 razy, więc znośnie.
A niania urzekła nas połączeniem wifi, możemy być z mężem 200km od domu i podglądać na telefonie, czy Synek śpi, czy broi
Kupiłam zestaw ze strony Luvion - monitor oddechu Babysense 7 i niania Grand Elite 3 Connect.
Monitor bardzo czuły, piszczy, jak dziecko wyjdzie z łóżeczka, ale niestety kilka razy zdarzył nam się "fałszywy alarm", który oczywiście wywoływał zawał Na szczęście na 3 lata użytkowania takie akcje zdarzyły się 4 czy 5 razy, więc znośnie.
A niania urzekła nas połączeniem wifi, możemy być z mężem 200km od domu i podglądać na telefonie, czy Synek śpi, czy broi
reklama
Elencza
Też mam monitor babysense, wiem, że można do niego dokupić nianię - gdybym potrzebował to był pewnie zakupiła dedykowaną.
Nas monitor oddechu nie zawiódł, nie mieliśmy falszywych alarmów, ale czasem zapomniałam wyłączyć i wył..
Sprawdza sie tylko ww osobnym łóżeczku- nie połączonym z łóżkiem rodziców- u nas nie mogły się łóżka nawet lekko dotykać.
Nas monitor oddechu nie zawiódł, nie mieliśmy falszywych alarmów, ale czasem zapomniałam wyłączyć i wył..
Sprawdza sie tylko ww osobnym łóżeczku- nie połączonym z łóżkiem rodziców- u nas nie mogły się łóżka nawet lekko dotykać.