reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jaką bajkę uwielbia Twój maluch?

Jest taka bajka, którą Twoje dziecko uwielbia, albo Ty lubisz ją czytać? A może pamiętasz jakąś ciekawą opowieść z dzieciństwa, którą opowiadała Ci Twoja mama?
Edukacyjny Kraków zaprasza do zabawy! Pozostaw właśnie tutaj:
Edukacyjny Kraków
swą bajkową opowieść.
Czekają wspaniałe nagrody!

reklama
Moja mała uwielbia Lokomotywe Tuwima :-). Co prawda zjadła już wszystkie rogi w książeczce i niedługo będzie trzeba kupić nową ale ta wyjątkowo jej przypadła go gustu.

mój Mateusz też uwielbiał Lokomotywę :-) dostawałam szału czytając ją po pięć razy przed zaśnięciem w odwodzie był jeszcze Słoń Trąbalski a na razie Matek wszedł w etap Boba Budowniczego... ;-)

My etap Boba Budowniczego mamy już za sobą.Teraz hitem są książeczki o Noddy'm. W kolejce czeka także Pan Kuleczka :tak::tak::tak:

U nas hitem ostatnio jest "Abecadlo" Tuwima. Corcia(14mcy) chce zebym czytala jej po kilka razy, a potem pokazuje paluszkiem literki i musze je nazywac. Emisia chetnie powtarza za mna :happy2:

witam.Mój Antosiek uwielbia "bouli",kupuje mu co wtorek z dziennikiem łódzkim,na mini mini listonosz pada,niedźwiedzia w duzym,niebieskim domu,clifforda i inne na mini mini:tak:

reklama
Do góry