Babyboomka
Zaangażowana w BB
Jestem 4 msce po porodzie, chcielibysmy starac się o 2 dziecko, (pierwsze invitro). Czy są tu dziewczyny, ktore zaszly naturalnie w ciaże karmiac piersia? Chcialabym jak najdluzej karmic, (moj wiek to 36 lat). Starania o pierwsze dziecko to kilka bezskutecznych lat (6) - ostatecznie po negatywnej inseminacji i invitro, za drugim się udalo (nieplodnosc niewiadomego pochodzenia)
Co robić, Testy owulacyjne? Monitorowanie cyklu? Nie wierzę w kalendarzyk i mierzenie temperatury (moje wszystkie termometry byly jakies dziwne a kosztowaly fiu fiu). Mialam poltora miesiaca temu normalny okres przy karmieniu na żądanie, do teraz cisza, poza plamieniem srodcyklowym. Dwa testy ciażowe ujemne w 36 dniu cyklu.
Co robić, Testy owulacyjne? Monitorowanie cyklu? Nie wierzę w kalendarzyk i mierzenie temperatury (moje wszystkie termometry byly jakies dziwne a kosztowaly fiu fiu). Mialam poltora miesiaca temu normalny okres przy karmieniu na żądanie, do teraz cisza, poza plamieniem srodcyklowym. Dwa testy ciażowe ujemne w 36 dniu cyklu.