reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak wygląda odejście wód?

Mamuśka011

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny jestem w 34 tc i powoli zaczyna mnie zastanawiać jak wszystko będzie wyglądać chodzi mi o to jak zacznie się poród. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem czego się spodziewać boję się że przeocze odejście wód albo coś w tym stylu nie wiem czy to wgl możliwe ale jestem tak zakręcona że wszystko jest możliwe:D powiedzcie proszę jak wyglądało odejście wód u was ? Czuje się wtedy jakiś dyskomfort Słyszałam że często ma się uczucie jakby chciało się siku a nie da się go zrobić? I ogólnie jak się zorientować że to właśnie to? Te wody będą się powoli sączyć czy po ludzku mówiąc chlusną i będę wiedziała że to właśnie to ? Jak to wyglądało u was ?

reklama
Rozwiązanie
Mnie wody zaczęły dochodzić o 2:45 a urodzilam o 12:50. Juz od dłuższego czasu nosiłam podpaski bo mialam bardzo dużo śluzu. Na poczatku w domu mialam 2 takie małe chluśniątka, że miczego nie zalalam. Do szpitala pojechaliśmy po 2 chlustku;). Dopiero po przyjęciu ma oddział odeszly mi bardziej ale skurcze zaczely sie dopiero okolo godz 9.
Mnie wody zaczęły dochodzić o 2:45 a urodzilam o 12:50. Juz od dłuższego czasu nosiłam podpaski bo mialam bardzo dużo śluzu. Na poczatku w domu mialam 2 takie małe chluśniątka, że miczego nie zalalam. Do szpitala pojechaliśmy po 2 chlustku;). Dopiero po przyjęciu ma oddział odeszly mi bardziej ale skurcze zaczely sie dopiero okolo godz 9.

Rozwiązanie
reklama
Do góry