reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak Wy Mamusie dbacie o siebie?

reklama
w zasadzie żadnych się nie rusza i czeka aż znikną. ponoć... ja zawsze coś majstruję przy jakicholwiek wypryskach, a potem wyglądam jak ostatnie nieszczęście:baffled:

eh, nasze kochane hormony... co by było, gdyby ich nie było??? pewnie nudno i nie miałybysmy przy czym dłubać;-)

Wiecie, to nie musi być tak że dostaniecie tych wyprysków. Ze wszystkich dziewczyn z którymi leżałam na sali - a trochę ich się przewinęło, bo ja leżałam 5 dni, a większość z nich po 2 - góra 3 - to tylko ja to cholerstwo miałam. Ale teraz wiem już że mniej widoczne i szybciej gojące są wtedy jak się ich nie rusza, bo są naprawdę bardzo, bardzo drobniutkie. No i barwę mają taką lekko żółtawą - taka typowa przezroczysta ropka. A jak się zdrapie, to powstają czerwone kropki. I to już wygląda znacznie gorzej.

reklama
wiecie co nie wiem czy to regula ale ja nie pamietam zadnych krostek po urodzeniu Cyrylki no moze jedna czy dwie na brodzie ale to norma a nie cale stado... zobaczymy tym razem ;)

Do góry