reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak wstawić suwaczek w profilu + testy

Jestem początkująca, więc nie bardzo wiem gdzie wpisać adres suwaczka i w jakiej formie: BBCode, HTML czy ezCode a może jako zwykły adres www?:baffled: Będę wdzięczna za pomoc:-D

reklama
Musi to być BBCode i skopiowany ze strony o suwaczkach adres wklejasz do SYGNATURY w opcjach USTAWIENIA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wyszukaj sobie na kompie zdjecia
zmniejsz je tak do około 200pixeli ( jesli nie umiesz to od razu wejdz na stronę)
www.imageshack.us
Jeśli nie zmnijszyłaś ich w komupetrze zaznacz kwadracik "resize image?" i zostaw domyślnie ustawione 320x240 pixeli.

Kliknij w niebieski przycisk "browse"
Otworzy ci się okienko i stamtąd wybierz zdjecia które chcesz wstawić.
Naciśnij pod okienkiem "start upload"

Gdy się załadują kliknij na zdjecie , z jego boku pokażą się linijki z adresami.
Skopiuj tą z "direct to image"

Wróc na stronę forum i wejdz w USTAWIENIA ( różowy pasek na górze strony).
Następnie wejdz w Panelu kontrolnym z lewej strony w "edytuj sygnaturę"
W okienku edycji pod suwaczkami wklej skopiowany adres wstawiajac go pomiedzy

i na dole kliknij "zapisz sygnature"

jak wstawic suwak do swojego profilu i zdjecie

widze ze suwak jest a jak zdjecie moge do tego dodac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
na stronie suwaczki.com , tworząc suwaczek w kroku nr3 musisz wgrać zdjecie z komputera.
Używasz przycisku "przeglądaj".

Jeśli chcesz większe zdjęcie instrukcję masz kilka postów wyżej.

gdzie w profilu wkleic ten link od suwaczka??:(

USTAWIENIA->TWÓJ PANEL KONTROLNY->EDYTUJ SYGNATURE

( Panel i link do sygnatury są z lewej strony ekranu)

Ostatnia edycja:
Ja mam pytanie trochę z innej beczki. Udało mi się wstawić suwaczek, natomiast problemem jest to, że "nie odmierza czasu". Tzn. jest ciągle taki sam jak w dniu wstawienia. Musiałabym go codziennie zmieniać, a to przecież nie o to chodzi.

reklama
Dziękuję. Wygląda na to, że adres skopiowałam dobry, tylko wkleiłam go nie tam co trzeba:zawstydzona/y:. Spróbowałam jeszcze raz. Okaże się jutro, czy jest ok ;-)

Do góry