reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak uniknąć rozstępów

ja mam tylko próbkę Musteli ale ten zapach wyjątkowo mi się nie podoba,wydaje mi się mdlący, a przecież to jest ładny zapach z tego co mówi mąż...
no cóż baby w ciąży już tak mają... 8)

reklama
anulka a jakim nivei? bo ja mam ujędrniający Q10 no i niestety na piresi coś mi się niedużego zrobiło :( kupię dziś oliwkę dla bejbasków i zobaczę.

Tym "zwykłym" w białej butelce z ciemnoniebieską górą-po Q10 miałam swędzącą skórę więc tego już nawet nie próbuję.

Macie szczeście ;)
Moja przyjaciólka jednak sie poddała i poszła na zabieg fraxel.
No cóż, kazda z nas ma inne ciało i niestety jede moga sie własnie cieszyc z braku rozstępów inne nie.

To zależy tez od tego, czy smarujesz się kremami i oliwką w ciąży - ja tego zaniedbałam... Też chyba pójdę pod laser. Nie orientujesz się, jakie to są koszta?

reklama
Mogę podać Tobie link do gabinetu w którym własnie miała wykonywany zabieg moja przyjaciółka
jesli chodzi o koszta-to zapytam ją i napisze
Blizny potrądzikowe, fraxel re:pair - Elite Centrum Laseroterapii - Warszawa
a co ? tez sie zdecydujesz?
to jesteśmy juz dwie ;)

Jakbyś mogła zapytać, to byłabym wdzięczna. Chociaz to i tak pewnie w perspektywie dłuższej, na razie jestem w ciązy, więc potem na spokojnie się za to wezmę. Ale ceny warto znac już teraz, trza się przygotować :)

reklama
Do góry