reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

Kociak chyba jeszcze trochę za wcześnie. Ja wolę poczekac niż się zastanawiać czy test wyszedł negatywny dlatego, że nie ma fasolki czy dlatego, ze za mało hormonu jest :)

reklama
ja u siebie zaparcia zauwazylamw poprzednim cyklu, w drugiej połowie. i tak sobie mysle ze mogla bys wtegy fasolka, bo te piersi mnie tak po bokach bolały mocno i jeszcze kilka innuch rzeczy. ale w związku z moim niskim progesteronem uciekła... ale to tylko moje domiemania...
teraz zaparcia tez mam po owulacji i taki ze ohoho!!
DreamsAboutBaby  mozesz sobie herbatke koperkowa wypic!!
a test bedzie, tylko jeszcze nie teraz, za wczesnie.

Ja wiem ze jak zaszlam w ciaze to mialam bardzo problemy z zaparciami i mnie piersi bolaly sama sie dotknac nie moglam

reklama
ja np przez 3 miesiace pierwsze wymiotowalam
A na poczatku poszlam do lekarza pediatry ktory leczyl mnie od poczatku i mi przepisala jakies leki na wynioty :)
Okazalo sie pozniej ze nie zjadlam jednak cos niedobrego Tylko jestem w ciazy :)

Do góry