reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak ubrać noworodka na wyjście ze szpitala? Termin grudzień

reklama
Ja córcie rodziłam w końcu listopada. Na wyjście miała ubrany pajacyk, kombinezon, i oczywiście czapkę. Na moment przejścia ze szpitala do auta przykryłam jeszcze kocykiem, ale takim raczej średniej grubosci bo było dość ciepło jak na tą porę roku.

Z ubieraniem to jeszcze w miarę, ale jak tylko za mocna ja otuliłam kocykiem to migiem wracałyśmy na sygnale do domu się rozebrać:)
Teraz ma prawie dwa lata i jest bój, bo np ta czapka nie fajna i ona chce inną :p

reklama
Ja córcie rodziłam w końcu listopada. Na wyjście miała ubrany pajacyk, kombinezon, i oczywiście czapkę. Na moment przejścia ze szpitala do auta przykryłam jeszcze kocykiem, ale takim raczej średniej grubosci bo było dość ciepło jak na tą porę roku.

Mam w planach dokladnie to samo :) cieply welurowy pajacyk + zimowy kombinezonik + czapeczka i rekawiczki :) no i na wierzch kocyk (to zalezy jaka zima bedzie...) :)

Do góry