reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak tam przygotowania kwietnióweczki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kosmi ja tak samo. Ogarnął mnie swego czasu szał zakupowy ale narazie się uspokoiło i cieszę się ciuszkami i gadgetami które juz mam. Oglądam składam rozkładam i nie moge się doczekać kiedy bede je prać, prasować żeby czekały na moje maleństwo. Na większe zakupy wybieram się w styczniu więc wtedy pokażę na co mnie stać.

reklama
A ja zmienie troche watek moje przygotowania to przede wszystkoi sychiczne przygotowania do odbycia porodu.Zaczynam sie bac bo chce cesarke 1 dziecko tez tak urodziłam ze względów zdrowotnych(mam astmę i krótkowzrocznośc z astygmatyzmem) a tu lekarz mi mówi ze wcale nie koniecznie bede miec cesarke, a ja sie boje bo moja mama po normalnym porodzie prawie straciła wzrok i albo on tak myśli powaznie albo "COŚ" chce.I teraz sie martwię

kara1980 pisze:
A ja zmienie troche watek moje przygotowania to przede wszystkoi sychiczne przygotowania do odbycia porodu.Zaczynam sie bac bo chce cesarke 1 dziecko tez tak urodziłam ze względów zdrowotnych(mam astmę i krótkowzrocznośc z astygmatyzmem) a tu lekarz mi mówi ze wcale nie koniecznie bede miec cesarke, a ja sie boje bo moja mama po normalnym porodzie prawie straciła wzrok i albo on tak myśli powaznie albo "COŚ" chce.I teraz sie martwię
nie masz sie co martwiic wszystko bedze oki
Pozdrawiam trzymajcie sie ciepltuko i nie martw sie na zapas!!!!

no coraz bardziej i intensywniej zaczynam"wić gnniazdo" przemeblowania, nowe mebelki dla dzidzi zeby bylo w co pochowac to wszystko, ciagle cos przestawiam przemeblwywuje. Mąz sie smieje ze zakupy to mala pestka to moje wicie gniazda jest gorsze.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry