reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Joasiek magnez może zacznij łykać

Właśnie zaczęłam od wczoraj :tak: Tylko to takie dziwne uczucie... nie skurczowe, ani nie takie drętwiejące jak się np. położymy na ręce i krew od niej odpłynie i czujemy mrówki :no: tylko wrażenie jest, jakby całe ciało robiło się drewniane (towarzyszy temu lekki ból) w kazdym miejscu w którym przylega do materaca :eek:

syndrom tzw niespokojnych nóg Cie dopada:-(
współczuje mi jedynie pomaga mega ilsc magnezu i jak juz nic nie pomaga (kapiel :no: i detralex:-() to tylko masaz (nacierac i rozgrzewac)wtedy trzeba szybko zansac;-)bo inaczej nocka do dupy

Hmmm a przy tym syndromie z rękami dzieje się to samo? Bo u mnie to nie tylko nogi, ale ręce też :eek: Dzisiaj rano jak wstałam, to nogi mi się trzęsły jakbym maraton zaliczyła.
no tak:tak:
mi najbardziej dokucza jak w dzień sie natyram to wiem ,ze noc bedzie do tyłu...bywało juz tak ze wyłam a nocy....teraz mi puchna i bola nawet w dzień :tak: nie tylko w nocy ...(po lekach na krazenie boli mnie strasznie głowa:-:)baffled:)

reklama
Do góry