reklama
agusia9915
Matka wariatka
czy jest mozliwe, ze cos mi sie poprzestawiało z hormonami
i mam tradzik badz jak kto woli krosty
i juz drugi raz w czasie @ wymiotuje jak kot(wczoraj za jednym razem ''nic nie było w poblizu'' cały nocnik a nic nie jadłam)
i boli mnie juz 3 miesiac głowa
i juz drugi raz w czasie @ wymiotuje jak kot(wczoraj za jednym razem ''nic nie było w poblizu'' cały nocnik a nic nie jadłam)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Agusia musisz to sprawdzić , niedobrze ze boli Ci glowa juz 3msc.
A co do tradziku to mnie też wysypało :/ jak sie tego pozbyć cholerstwa :/ macie jakies sposoby ?
A co do tradziku to mnie też wysypało :/ jak sie tego pozbyć cholerstwa :/ macie jakies sposoby ?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
To może być na tle nerwowym,tyle stresu masz z chorą Sarą.czy jest mozliwe, ze cos mi sie poprzestawiało z hormonami
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
To może być na tle nerwowym,tyle stresu masz z chorą Sarą.
tez tak uważam, i wypryski i bole głowy - organizm w ten sposób odreagowuje stres, no a ostatnie miesiace miałas go sporo
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ewamat, duzo zdrowia Ci zycze. Sama w zeszlym tyg. umieralam. Na szczescie maz i Milusia zdrowi (odpukac). Trzymaj sie kobieto - a jak mozesz to uciekaj do domu, bo musisz byc zdrowa.
Agusia, Tobie tez duzo zdrowia zycze. No i koniecznie zrob sobie badania. Bo te Twoje objawy to bardzo nietypowe i meczace Ciebie.
Agusia, Tobie tez duzo zdrowia zycze. No i koniecznie zrob sobie badania. Bo te Twoje objawy to bardzo nietypowe i meczace Ciebie.
reklama