reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Ja juz wariuje,,,,,jakies trzy tyg. temu bylam na antybiotyku....teraz znowu starszny bol gardala, sliny przelykac nie moge:-(...goraczka juz nachodzi....a ja samiutka w pracy kolezanka w Anglii.......
dobrze ze zostal mi sie antybiotyk, zaczne go brac moze cos pomoze....:sorry2:

Kurcze coraz bardziej zastanawiam sie nad wycieciem migdalow moze wtedy bede miala spokuj z tym gardlem.....

Nuśka nieraz własnie migdały chronią nas przed czymś gorszym :tak:

Ja zawsze na gardło pije schłodzony sok jednodniowy z marchewki i jaki jeden mi pomaga :tak::tak::tak:

Nuśka nieraz własnie migdały chronią nas przed czymś gorszym :tak:

zgadza sie, ale czasem sa juz tylko siedliskiem zarazków i choróbstwa i nie spełniają już swojej roli
ja miałam wycinane migdały jak miałam prawie 18 lat, po tym jak w ciagu 2 miesięcy miałam 4 razy anginę i to ból gardła taki, że siedziałam i ryczałam bo przełknąć sliny nie mogłam:angry: więc jak tylko mi zaleczyli to szybko miałam wycinane, były wtedy na oddziale nawet kobitki pod 50tkę i też miały wycinane:tak:
a od tamtej pory zadnego bólu gardła nie miałam:-)

Rosmerta coraz bardziej sie do tego przekonuje, choc boje sie tego wycinania.....
Ale wiesz chociaz co teraz przezywam.....Bozesz jak to boli okropnie.....:((((......
a jeszcze jakby malo bylo wzielam GLUPIA antybiotyk na pusty zoladek i mnie teraz skreca z bolu....siet siet siet

Rosmerta coraz bardziej sie do tego przekonuje, choc boje sie tego wycinania.....
Ale wiesz chociaz co teraz przezywam.....Bozesz jak to boli okropnie.....:((((......
a jeszcze jakby malo bylo wzielam GLUPIA antybiotyk na pusty zoladek i mnie teraz skreca z bolu....siet siet siet

no to faktycznie niemądrze zrobiłaś Nuśka z tym antybiotykiem:no::no::sorry2:

a wycinania nic sie nie bój, skoro ja przezyłam to ty tez przezyjesz,a ze mnie naprawdę wielka panikara, u dentysty nawet hece robie i otworzyć buzi nie chcę:laugh2: dobrze, że dentystka znajoma i wie juz jak ja zawsze cyrki robię i cierpliwa jest:laugh2:

Nuśka, współczuję bardzo, ja też wiem, co to straszny ból gardła :-(
Migdałów już nie mam, miałam wycięte 28 lat temu :tak: Po usunięciu rzeczywiście znacznie lepiej ze zdrowiem, ale zdarza mi się czasem zapalenie gardła i taki ból, że wytrzymać nie można. Po usunięciu też przy chorobach górnych dróg oddechowych schodzi mi często na krtań. Ale i tak to jest nic w porównianiu z tym okresem, kiedy jeszcze migdały miałam w gardle.

A mnie dziś dla odmiany boli brzuch - @. No ale to jest ból do wytrzymania :tak:

Nuska wspolczuje, ale nie mam takich prblemow i nie umem Ci doradzić. Sama boje sie dentysty i zawsze na poczatku pytam czy bedzie bolało :/ jak male dziecko, ale dentysta tez juz mnie zna.

reklama
Do góry