reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ech dziewczyny, wy to macie z tymi tesciówkami....
a ja od środy na ketonalu (jak dobrze ze on istnieje) miałam robionego implanta - szóstka dolna, dziąsło rozcharatane i zaszyte, dziura wywiercona w kości i wkręcona śrubka, teraz tylko czekam aż się zrosnie i w srodę mam zdjęcie szwów
i na dodatek wczoraj dostałam @... mąż się śmieje, ze przynajmniej za jedym ketonalem dwie sprawy obsłużę tylko zwykle przy @ to ketonal raz na 12 godzin biore , a teraz to co 8 godzinek łykam no ale daje radę, tylko humorki mam
a ja od środy na ketonalu (jak dobrze ze on istnieje) miałam robionego implanta - szóstka dolna, dziąsło rozcharatane i zaszyte, dziura wywiercona w kości i wkręcona śrubka, teraz tylko czekam aż się zrosnie i w srodę mam zdjęcie szwów
i na dodatek wczoraj dostałam @... mąż się śmieje, ze przynajmniej za jedym ketonalem dwie sprawy obsłużę tylko zwykle przy @ to ketonal raz na 12 godzin biore , a teraz to co 8 godzinek łykam no ale daje radę, tylko humorki mam
agusia9915
Matka wariatka
spadam bo nie wyrabiam z bólu
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja czekam na @...i czuje sie jak 23 msc temu
Oliwieczka
Czyli jak...?
Ja tez miewam bole głowy,ale nie mam smiałosci siegac po silniejsze srodki niz te do kupienia bez recepty.A moze jeszcze nie mam az tak silnych bóli?
jak bylam w ciązy
reklama
Oliwieczka
no niby nie, ale brzuch mnie boli przed...a nigdy mnie tak nie bolał, zasze boli jak już mam @ :/
...pewnie dostane
...pewnie dostane