reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
...fatalnie. Migreny ciąg dalszy i haftuję od rana:baffled:
Zaraz zwalniam się z roboty i jadę do domu, bo nie daję rady:-(

współczuje wam dziewczyny tych migren :-(
a ja się czuje tak sobie w sumie sama nie wiem:baffled:taka jakaś nieokreślona jestem

A ja w wyborowym nastroju...siedze na "tarasie" i pisze na BB, cóż wiecej chcec...a poza tym to słonko mnie rozwala..

Właśnie wstałam.. i już mi lepiej:tak:
Głowa jeszcze boli, czuję się zamulona, ale już nie rozmawiam z toaletą.

Mysia ale Ci fajnie. Ja co prawda nie mam własnego domku, tylko mieszkanie, ale mam duży taras i latem w weekendy uwielbiam jeść śniadanie z Tomkiem i Małgosią na tarasie. Później kawka i mogłabym tak siedzieć i siedzieć:-)

A dziś tak nijako....
Potrzebuje kopniaka,żeby sie ruszyc,nic mi sie nie chce...
A Kuba ma znów katar,buuuuu....
Szkoda,bo chciałam iść do kumpeli zobaczyc 3 tygodniowego maluszka i sie napatrzeć troszkę.:tak:

reklama
A ja dzis mam nawet lepszy dzien. Dostalam przed terminem @ :-D:-D:-D, a przez ostatnie 2 dni tak hormony we mnie szalaly ze myslalam ze rozniose wszystkich ze zlosci.

Do góry