reklama
agusia9915
Matka wariatka
miałam ci powiedziec irtasia ,za jak chcesz z dziecmi do alergologa w polsce isc musisz miec rtg klatki piersiowej(zeby wykluczyc astme)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No to bedzie problem bo mi tutaj tego niezrobia bo jak Jacki niechcieli zrobic rtg szczeki(niedawno jej dopiero zrobili ale to juz wiecie) bo niby dla dzieci takie niezdrowe to Jenni na 100% u nas nie zrobiamiałam ci powiedziec irtasia ,za jak chcesz z dziecmi do alergologa w polsce isc musisz miec rtg klatki piersiowej(zeby wykluczyc astme)
agusia9915
Matka wariatka
No to bedzie problem bo mi tutaj tego niezrobia bo jak Jacki niechcieli zrobic rtg szczeki(niedawno jej dopiero zrobili ale to juz wiecie) bo niby dla dzieci takie niezdrowe to Jenni na 100% u nas nie zrobia
W Raciborzu jest az 1 alergolog
juz teraz sie zarejestruj do alergologa na lipiec
jak przyjedziesz odrazu zrób rtg dzieciaka wyniki z opisem mozesz miec nawet w ciagu 30 minut jak dobrze trafisz
poprostu uprzedzam ,zebys sie nastawiła
no i niech ktos z lekarzem w rodzinnym w pl pogada jak sprawa sie ma i uprzedzi ,ze bedziesz chciała skierownie na to wszystko
zebys nie musiała jeszcze latac nie potrzebnie
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Współczuje.znów migrena
A ja przypiekłam sobie ręce i mnie swędzą...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tak zrobie zobaczyma co z tego wyjdzie:-)juz teraz sie zarejestruj do alergologa na lipiec
jak przyjedziesz odrazu zrób rtg dzieciaka wyniki z opisem mozesz miec nawet w ciagu 30 minut jak dobrze trafisz
poprostu uprzedzam ,zebys sie nastawiła
no i niech ktos z lekarzem w rodzinnym w pl pogada jak sprawa sie ma i uprzedzi ,ze bedziesz chciała skierownie na to wszystko
zebys nie musiała jeszcze latac nie potrzebnie
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Spędziłam 2h na fotelu u stomatologa , bolało