reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

zrobiło mi się dzisiaj słabo, 2 razy pod rząd...
nie mam pojecia czemu, nawet śniadanie jadłam...
nie lubię takich akcji jak jestem sama z dziewczynkami :no:

reklama
My mieliśmy się jutro wybrać na Wybrzeże na urodziny ciotki i imienimy wujka Tomka, ale chyba nie pojedziemy, bo licho się czuję - boli mnie gardło i mam katar, a i Oli ma lekki katarek :angry:

Zaraziłam sie od dzieci i niestety jak zwykle zatoki.Nos zapchany i gardlo boli:-(.

Zaraziłam sie od dzieci i niestety jak zwykle zatoki.Nos zapchany i gardlo boli:-(.
Duzo zdrowka Tycia:tak:
A ja mialam isc sie polozyc ale siostra mi zadzwonila i mowila ze maly zrobil od poludnia 4 wodniste takie zolte i pieniste kupki i kazalam im jechac do lekarza no i czekam:baffled:

reklama
Oj wspolczuje bardzo tych migren:(
Sama nie mialam ale pamietam jak moja mama "chodzila" po scianach z bolem glowy....

Tyciu zdrowka zyczymy:)

Do góry