reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Przed dentystą to ja zazwyczaj też mam pietra, choć wcale mnie nie boli, bo mnie dobrze znieczula.
Trzymaj się Irtasia, życzę Ci, żeby nie tylko sama wizyta, ale czas do niej szybko zleciał, bo najgorsze jest to oczekiwanie przed :baffled:

Przed dentystą to ja zazwyczaj też mam pietra, choć wcale mnie nie boli, bo mnie dobrze znieczula.
Trzymaj się Irtasia, życzę Ci, żeby nie tylko sama wizyta, ale czas do niej szybko zleciał, bo najgorsze jest to oczekiwanie przed :baffled:
Mnie tez nic nie boli ale po ostatnim razie (jak robila tez nic nie bolalo) dopiero jak znieczulenie poszlo to:baffled:

Mnie chyba szczysci :wściekła/y: ,moja szwagierka obiecala mi juz tydzien temu ze pojdzie ze mna do dentysty mam termin ze soba i z Chrisem no i Jenni miala mi przypilnowac jak ja z Chrisem bede siedziec a teraz co dupaaaaaaaaaa nieodbiera mi telefonu i tak to juz jest z rodzinka cholerka no:wściekła/y: i jak ja moge niemiec tej rodziny dosc :sorry2: tylko ze jak oni cos potrzebuja to wiedza gdzie przyjsc:wściekła/y:

oj irtasia, czasem tak bywa, więc ja nigdy na nikogo nie liczę...
jak to mówią - umiesz liczyć- licz na siebie!!!

mam jedynie nadzieje, ze wizyta będzie bardziej przyjemna niż myślisz...:tak::tak:

reklama
Do góry