Miśka 5
Mamy lutowe'07
dasz radęOh ja juz prawie posrana jutro do dentysty sadysty alaaaaaaaaaaaa:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dasz radęOh ja juz prawie posrana jutro do dentysty sadysty alaaaaaaaaaaaa:-(
Powiedzmy ze dam bo muszedasz radę
wez majtki na zmiane;-)Oh ja juz prawie posrana jutro do dentysty sadysty alaaaaaaaaaaaa:-(
Mnie tez nic nie boli ale po ostatnim razie (jak robila tez nic nie bolalo) dopiero jak znieczulenie poszlo toPrzed dentystą to ja zazwyczaj też mam pietra, choć wcale mnie nie boli, bo mnie dobrze znieczula.
Trzymaj się Irtasia, życzę Ci, żeby nie tylko sama wizyta, ale czas do niej szybko zleciał, bo najgorsze jest to oczekiwanie przed
jak widzisz nie tylko twoja taka;-)i wszyscy ida mi na reke zeby :-no:zostac o 7.30 z:--( mała ;-)(laboratorium ;-)czeka na mnie)
No i nie poszlam niech mnie w d... pocaluje zrobie sobie na za tydzien i finito a teraz mysle czy na jej urodziny pujdejak widzisz nie tylko twoja taka;-)