reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
a ja dzis zemdlalam w autobusie jka jechalam do pracy. pierwszy raz od nie wiem kiedy. troche sie zmartwila,. trzebaby jakies badania porobic. i @ mi sie spoznia. pewnie chormony cos mi wariuja.

a ja dzis zemdlalam w autobusie jka jechalam do pracy. pierwszy raz od nie wiem kiedy. troche sie zmartwila,. trzebaby jakies badania porobic. i @ mi sie spoznia. pewnie chormony cos mi wariuja.
A ja Ci powiem,że tez odwykłam od komunikacji miejskiej i jak jechałam,to mi sie w głowie kręciło.Ale koniecznie łykaj jakies witaminki,moze organizm daje znać,że czegoś potrzebuje.:tak:

czuje się fatalnie !!!:baffled: 2 razy w szpitalu raz zastrzyk raz kroplówka :baffled: całkowity paraliż ...ból mieśni i stawów w takim stopniu że leżałam i nie mogłam ruszyć żadną częścią ciała nawet żeby zgiąć lub przesunąć o 1 cm noge musiałam kogoś wołać i do tego zapalenie gardła i gorączka no i uczulenie które przez to wszystko mnie wysypuje codziennie na nowo :wściekła/y: po tabletkach mogę na chwilę usiąść na BB :-)

Gosia to fatalnie Cie złapało,że w szpitalu wylądowałaś.A z tym uczuleniem to sie zapisz do alergologa jakiegoś,bo strasznie długo już sie męczysz.:tak:Zdrówka życzymy!

reklama
Rety Gosia co jest...??? Na co ta kroplówka?? I od czego paraliż??? Ja chyba czegoś nie doczytałam, bo myślałam że męczy Cię jakieś uczulenie, ale to chyba coś więcej :confused::baffled::-(

Do góry