reklama
albo masz małego lokatora w brzuszkua ja dzis zemdlalam w autobusie jka jechalam do pracy. pierwszy raz od nie wiem kiedy. troche sie zmartwila,. trzebaby jakies badania porobic. i @ mi sie spoznia. pewnie chormony cos mi wariuja.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A ja Ci powiem,że tez odwykłam od komunikacji miejskiej i jak jechałam,to mi sie w głowie kręciło.Ale koniecznie łykaj jakies witaminki,moze organizm daje znać,że czegoś potrzebuje.a ja dzis zemdlalam w autobusie jka jechalam do pracy. pierwszy raz od nie wiem kiedy. troche sie zmartwila,. trzebaby jakies badania porobic. i @ mi sie spoznia. pewnie chormony cos mi wariuja.
czuje się fatalnie !!! 2 razy w szpitalu raz zastrzyk raz kroplówka całkowity paraliż ...ból mieśni i stawów w takim stopniu że leżałam i nie mogłam ruszyć żadną częścią ciała nawet żeby zgiąć lub przesunąć o 1 cm noge musiałam kogoś wołać i do tego zapalenie gardła i gorączka no i uczulenie które przez to wszystko mnie wysypuje codziennie na nowo po tabletkach mogę na chwilę usiąść na BB :-)
reklama