reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Agusia, jesteś super!!!!
A jeżeli chodzi o sex analny, to kiedyś wyczytałam opinię mechaników samochodowych, że tłok powinien się poruszac w cylindrze, a nie w rurze wydechowej. Sorry, ale tak mi się skojarzyło.

reklama
chociaz troche sie rozbawiłam, bo ogólnie to do d u p y jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
HUbek znowu nie przyswaja pokarmów i nie rośnie:-( ja zwariuję któregos dnia :-( OSZALEJĘ:sad: no bo ile taki maluch może się męczyć?? znowu wracamy do dyni i kleiku ryżowego... odrzucamy kaszke i marchewkę, czy my kiedys bedziemy mieli normalnie?? jedyna pociecha, że HUbek dobrze sie rozwija i jest pogodny całe szczęście :-)
a na doddatek w zeszły wtorek baba mi wjechała w d u p ę samochodem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz mamy problem, bo samochód niepsrawny, nie domyka się bagażnik i nigdzie nim nie możemy pojechać bo samochod nie zamknięty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dobrze ze chociaż czasem mozna pozyczyc autko od ojca.... ale czy bedziemy miec autko na świeta to wątpię... głupi babsztyl. ona winna a ja mam kupe latania, bo niby ubezpieczona ale tow. ubezp. wycenilo szkode na 1.5 tys zł a w serwisie mówili ze min.. 6tys i znowu latanie i robienie kosztorysów, więc zanim autko wezmą do naprawy to chyba nowy rok bedzie:wściekła/y::wściekła/y: wkurzyłam się no:wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no nie moge jeden dzien mnie nie ma i tu takie rzeczy na moj temat wypisujecie:cool:

czytajac to wszystko poryczalam sie ze smiechu......

dupcia a raczej posladki pieka mnie po solarium KASIAD!!!!:-D:cool2: anie po seksie analnym:szok:

reklama
Do góry