reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak się bawia nasze dzieci

reklama
apropo mycia zebow (wiem ze to nie ten wątek) jak u Waszych dzieci z myciem bo u nas to ostatnio praktycznie niemożliwe. Owszem Julka niby chetnie to robi do czasu kiedy na szczoteczce jest pasta, ta jednak szybko znika bo ledwo włoże jej szcvzoteczke do buzi to od razu wysysa paste i szorujemy po zebach sucha szczotka:wściekła/y:

apropo mycia zebow (wiem ze to nie ten wątek) jak u Waszych dzieci z myciem bo u nas to ostatnio praktycznie niemożliwe. Owszem Julka niby chetnie to robi do czasu kiedy na szczoteczce jest pasta, ta jednak szybko znika bo ledwo włoże jej szcvzoteczke do buzi to od razu wysysa paste i szorujemy po zebach sucha szczotka:wściekła/y:

Normalka :tak::laugh2: u nas to samo a potem szczoteczka ląduje w wannie i super sie z niej wysysa wodę.........dlatego nie stosuję żadnych płynów do kąpieli tylko żel do mycia ciała:sorry2:

aaga u nas to samo najlepsze z mycia zebow jest to ze mozna wyssac paste ze szczoteczki a potem szczoteczka sluzy do mycia kibelka albo podlogi albo wsadzanie mamusi do buzi i niewazne ze mamusia ma buzie zamknieta.:-D:-D:-D:-D:-D

Wiecie co, w szoku jestem, myślałam, że takim maluchom nie daje się pasty, bo nie umieją jej wypluć :szok:
my myjemy na sucho, albo wcale, bo Emi też nie pozwala sobie umyć zębów ostatnio

u nas też ciężko cokolwiek nazwać myciem zębów:no::no::no:

Lorien my używamy(o ile mogę to tak nazwać:-p) specjalnej pasty do zębów mlecznych takiej dla małych dzieci:tak:

Witek da sobie umyć górne ząbki a dolne zasłania językiem :baffled: Język i górna szczęka ładnie są zawsze wyszorowane i ślnią, a dolne zjedzą robaczki ;-):-D:rofl2: My też używamy specjalnej pasty dla małych dzieci :tak: Jej nie trzeba wypluwać i płukać jamy ustnej.

reklama
Do góry