reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

reklama
Nie chciałam zaczynać nowego wątku, więć dopisuję w tym.
Mam w formacie PDF książkę Jak nauczyć małe dziecko czytać G. Domana
jeśli ktoś jest zainteresowany to moge przesłać.
To jest link na naszym forum dot. tej metody
https://www.babyboom.pl/forum/w-co-sie-bawic-f29/nauka-czytania-dla-dzieci-od-0-5-lat-9749/

i jeszcze link do stronki gdzie jest info na ten temat
http://www.inter-hek.com.pl/

Ja jestem na etapie robienia kart.

Też poproszę na maila :)

Elżbietko - fajne te piosenki i duuuuuuużo :tak::-D pościągałam sobie troszeczkę :-), wszystkiego nie udało mi się jeszcze ściągnąć, bo strona przestała działać:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Mój synek ostatnio wymyślił sobie nową zabawę - ściąganie okularów rodzicom i babci ;-):-D Babci okulary już latały :szok::tak:

Mój synek ostatnio wymyślił sobie nową zabawę - ściąganie okularów rodzicom i babci ;-):-D Babci okulary już latały :szok::tak:

hehehe :-D:-D:-D:-D:-D musze ostrzec naszych dziadków przed taką ewentualnością ;-)

... a moje dziecko zagląda mi do kubka, gdy piję i ciągnie kubek rączką w stronę swojej buźki i otwiera dziubek do picia :laugh2::tak:;-).... i chyba kupię mu też ten kubek niekapek, żeby poczuł się choć troszkę jak dorosły ;-):-D

... wkładanie palców do kubka też jest fajną zabawą, szczególnie jak palce są potem mokre :-D

Filip namiętnie wyrywa mi włosy:sorry::dull::sorry:
poza tym próbuje sciągnąc ze stołu wszystko co w zasiegu ręki. pyszczek tez otwiera na widok łyżki, nawet jak ja sobie niosę do buzi, to on tez otwiera. i prowadzi wzrokiem łyżkę.

Hubcio tez ma najlepsza zabawe wtedy kidy ciaga mnie za wlosy albo okulary. Gdy tylko biore go na rece lapie mnie za wlosy nawet wtedy gdy mam zrobiony kucyk (nawet lepiej bo mozna wiecej chwycic)

reklama
bardzo prosze o przeslanie ksiazeczki w wersji PDF na adres: elexi@interia.pl

Oskarek uwielbia ciagnac mnie za wlosy, nie dosc ze teraz mi wychodzi duzo po ciazy, to jeszcze on szarpie
oraz wszystkie wisiorki, naszyjniki
patrzy na wszystko co jem i on tez chce, a jak mu dam, to wyrwac nie moge, jak juz zabiore -to sie zlości

Do góry