reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rozwijaja sie nasze maluszki?

[video=youtube;L49ugtVwePA]http://www.youtube.com/watch?v=L49ugtVwePA[/video]

a tu mama mirabel:-):-) troche nie zalapl bo przewaznie to leci jak strzala:-D:-D
[video=youtube;KaCrXMBWm3k]http://www.youtube.com/watch?v=KaCrXMBWm3k[/video]

wczoraj zauwazyl ze podnosze pokrywe kosza i teraz nie odpuszcza:baffled:NO I NAUCZYL SIE OTWIERAC PRALKE:BAFFLED:DOBRZE ZE W CZASIE PRANIA JEST BLOKADA:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiateczek alez madry synek i sie nawet Ciebie slucha :tak:bo moja Klaudia jak jej powiem NIE lub NIE WOLNO to sie usmiecha i idzie dalej robic co miala zamiar:angry:A ta klape w smietniku tez moja lubi zaczepiac i klapke od wideo:sorry2:w sumie nie wiem po co ten antyk mi stoi w domu jak nawet nie jest podlaczony do pradu:-D

Iwonka:-D:-D:-D:-Dmusialybysmy wszystko wyzucic:-D:-D:-Ddo kosza a Konrado by i tak powyciagal:-D:-D:-D
Z ta pralka to nie wiem jak to wykombinowal ale zaczynam sie bac bo juz wszystko tymi paluszkami potrafi.Kiedys G nie dokrecil wody w butelce(jak zawsze)on jakos odkrecil na jego oczach i sie wylal:baffled::baffled::baffled:
a co do sluchania to musze powiedziec ze slucha ale trzeba kilka razy powiedziec bo na pierwsze nie jest smiech:-D:-Dpozniej zaczyna reagowac:tak::tak:a wszystko od kwiatka bo ciagle go przewracal i nauczylam ze NIE WOLNO:-D:-Dteraz zadko go dotyka choc sie zdarza:tak::tak:;-)
Moja kuzynka mial busz w domu i nauczyla swoje dzieci wiec ja pomyslalam ze tez sie nauczy w koncu tylko 2 stoja na podlodze:-D:-D:-D;-);-);-);-)

Ja znów będę się chwalić :-) Iga wrzucała dziś kółeczko do garnuszka na kolcuszka przez dziurkę na ten kolcuszek. Powtarzała to kilkakrotnie, a wcześniej przeglądała wszystkie otworki i wybrała odpowiedni :-):-):-)

Ja znów będę się chwalić :-) Iga wrzucała dziś kółeczko do garnuszka na kolcuszka przez dziurkę na ten kolcuszek. Powtarzała to kilkakrotnie, a wcześniej przeglądała wszystkie otworki i wybrała odpowiedni :-):-):-)

my jesteśmy na razie na etapie oglądania otworków. klocki służą do zjadania :-)
czy wasze dzieci też interesują się "napędem" w zabawkach edukacyjnych.
zosia odwraca garnuszek i manipuluje koło suwaczka do zmiany głosu. w szczeniaczku uczniaczku dopiera się przez rzep do baterii. :baffled:

Migotka
super zdolna dziewczynka.
Moja mała urządza sobie losowanie lotto za pomocą kloców w pojemniczku, miesza i miesza i miesza, a potem wybiera konkretnego i go wyrzuca. Potem znów miesza i miesza, wybiera i rzuca. Potem znowu miesza......itd. Tak potrafi 30 min aż mamie znudzi się zbieranie klocków i wkładanie z powrotem.:-D

reklama
Migotka
super zdolna dziewczynka.
Moja mała urządza sobie losowanie lotto za pomocą kloców w pojemniczku, miesza i miesza i miesza, a potem wybiera konkretnego i go wyrzuca. Potem znów miesza i miesza, wybiera i rzuca. Potem znowu miesza......itd. Tak potrafi 30 min aż mamie znudzi się zbieranie klocków i wkładanie z powrotem.:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre:-D:-D

Do góry