reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rozwijaja sie nasze maluszki?

Dzięki :-);-) Ale mówię Wam jak to śmiesznie wygląda, bo przeraczkuje 5 kroczków w przód, a potem żeby usiąść to się cofa, w wyniku czego przesuwa się do przodu 20 cm. :-D
Shanta, no pięknie :-):tak: A na paluszkch to jak baletnica :-D Moja bardzo by chciała wstać, ale to jeszcze nie na jej możliwości. Ale cały czas wisi przy nodze stołu lub stołka i ciągnie się w górę, co już kilka razy skończyło się upadkiem gdy puściła rączki i straciła oparcie.

reklama
Wiecie co wczoraj się tak podniecała waszymi dzieći,że już tak ładnie wstają na nółżki i stoja a mi Nelcia wczoraj wywinęła numer!!!!!!!!!
Wchodzimy do pokoju (bo coś za cicho...)A ta STOI!na włąsnych nóżkach trzymajac się łóżeczka:szok::szok::szok::szok::szok:Brawo zaczeliśmy bić Oli zaczął piszcećz radośc i drzećsię(taki ma sposób) a Nelcia z tego zamętu się przestraszyła i zaczełą płakać:-D
Ale nas zaskoczyła a dopiero co nauczyła się raczkować ,sama siadać a tu stanie :szok:Boszzzzzzzz zaraz chodzić i gadać zacznie:szok::szok::szok::szok::szok:Jak ten czas leciiiiiiii:szok:
A ze słów to mówi mama,tata i umie robić kosi-kosi i papa!!!!!!

Kathy, super! Spryciochy z tych dzieciaczków :tak:
Mała po opanowaniu sztuki wstawania opanowuje teraz sztukę wspinania. Najlepiej po mamie :dry: Utrzymać ją teraz to niezłe wyzwanie. Przedwczoraj trzymałam ją na kolanach, zagadałam się ze ślubnym, a ta hyc hyc hyc - i siedzi na stole :confused::confused::confused:

reklama
pierwsze słowo mojej Majeczki to TATA ..... a ja tak z niecierpliwością czekałam na MAMA ..... ale i tak się ciesze że moja pieszczoszka już gadać zaczęła :)

Do góry