reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
to może Ci nie starczyć... jak Ci pokarm najdzie, chociaż to też nie ma na to reguły może Ci się powiększyć ale już nie musi

ja juz mam pokarm ;D
jak sobie przycisne przypadkiem nawet To mi wylatuje taka kropelka ;D ;D ;D sie smieja ze bede 2 dzieci karmic ::)

Ja też już mam... jak chodziłam w ciąży z Kubą to mi naszedł dopiero po porodzie i to dopiero po 6 dniach, jak wróciłam ze szpitala. Ale takie ilości, że nie nadążałam odciągać.... mam nadzieję że teraz, z racji tego, że już mam to nie będzie takiego nawału, tylko łagodnie

ja mam kurcze strasznie suche :( Na dodatek mnie bola i swedza !! Co troche sie drape ale to nic nie pomaga ::)

oj Kociak to Ty się ino porządnie smaruj jakimiś specyfikami na rozstępy bo swędzenie i ból moą oznaczać rozsępy!!!!!!!!! A jak nie masz nic specjalnego to chociaż zwykłym balsamem do ciała albo oliwką bambino, musisz je cały czas natłuszczać bo potem będzie bieda!!

My Cię nie straszymy, tylko dobrze radzimy... i jak na brzuchu zacznie swędzieć, to to oznacza to samo.... Więc za wczasu smaruj się ile wlezie

Marta masz jakieś rozstępy po Igorku??

reklama
Do góry