reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Blanuś, miło mi bratnią duszę znaleźć i to tak niedaleko ...jesteś starsza ode mnie aż o 1 dzień, a może króćej, o której Matka ( Huta ;D ;D ;D fajna reklama) Natura wydała cię na świat ?

Melanie, mój tata też 09.09.51

Aniulka, raczki ale wcale nie nieboraczki są cudownymi mamusiami ( podobno). A ja tam i tak wolę być NMPW.

A'propos reklam, moje typy to:
1. jakieś ACZKOLWIEK mi zostało...
2. Ja ci się POWYDURNIAAAAAAAM jeden z drugim ( to zupełnie podobna nauczycielka do mnie ;D)

reklama
O raaany Izis, to cios w plecy , bo ja taka właśnie kochana belferka jestem  >:D ;)
A swoją drogą co cię w niej tak razi ? Może mały pojedyneczek słowny. ? Wyzywam cię moja kochana. Mój argument za:
babka jest obrzydliwie podobna do mojej znienawidzonej nauczycielki z matmy, i za każdym razem jak widze toą reklamę , mogę się do tego zmora z przeszłości zaśmiać prosto w twarz...

to młodziak kurcze, pierwszy raz został dziadkiem ?
dzięki za poparcie Melanie , te reklamy zawsze poprawiają mój zimowy nastrój

nie zniszę tej rozdartej gęby bleeeeeeeee :p :p :p :p :p :p
jak by była moja nauczycielką i by na mnie się tak wydarła to bym ja chyba w palnik rąbneła :p ;D

Izis, no i właśnie ta rozdarta gębula sprawia że ta reklama jest taka zabawna, babeczka sobie konwersacje na poziomie przez telefon urządza, a tu nagle hop, metamorfoza i jędza belferowska wyskakuje. i migdałki można policzyć, ubytki w zębach.
Poza tym, Izis wierz mi jakbyś uczyła szóste klasy i miała doczynienia z buzującymi hormonami takiego młokosa który dla jaj np. maltretuje dziewuszkę z pierwszej klasy, to nie tylko byś gębulę wydarła ale i " w palnik takiego rąbnęła"

A jakie są twoje typy ?

Ja też uwielbiam te reklamy i jeszcze swego czasu podobała mi się Van Gogh ;D ;D ;D ;D

jacie ale macie młodych rodziców. Moi rodzice jeszcze w rocznikowej czwórce się mieszczą ;)

Joanka pisze:
Izis, no i właśnie ta rozdarta gębula sprawia że ta reklama jest taka zabawna, babeczka sobie konwersacje na poziomie przez telefon urządza, a tu nagle hop, metamorfoza i jędza belferowska wyskakuje. i migdałki można policzyć, ubytki w zębach.
Poza tym, Izis wierz mi jakbyś uczyła szóste klasy i miała doczynienia z buzującymi hormonami takiego młokosa który dla jaj np. maltretuje dziewuszkę z pierwszej klasy, to nie tylko byś gębulę wydarła ale i " w palnik takiego rąbnęła"

A jakie są twoje typy ?

ale mnie poprostu ten krzyk wkurza mogłaby troche ciszej ;)

a ja niemam ulubionych typów
no moze TERAZ TY JESTES SPRITE A JA JESTEM PRAGNIENIE ;D

reklama
Joanka pisze:
to młodziak kurcze, pierwszy raz został dziadkiem ?
dzięki za poparcie Melanie , te reklamy zawsze poprawiają mój zimowy nastrój

mój tata ma tylko mnie :)
pierwszy raz został dziadkiem ale zapewne nie ostatni :laugh:

moja babcia od mamy została babcią we wieku 34 lat :laugh:

co do reklam, to te z plusa przedstawiają poczucie humoru jakie preferuję ;D

Do góry